Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom közös bankszámlát szeretne, de én még hezitálok.... Jó ötlet e? Érdemes e? (Tudom, h ezt nekem kell eldönteni, de érdekelnének azért a vélemények!)
Figyelt kérdés
2023. ápr. 20. 11:06
3/53 A kérdező kommentje:
Mert eleve közös kasszán is vagyunk, meg én sokáig nem használtam a saját számlámat letiltás miatt, és az Ő számlájára kértem a fizetésemet is.
2023. ápr. 20. 11:10
4/53 anonim válasza:
Egyaltalán nem jo ötlet. Rengeteg módon visszaélhet vele.
6/53 A kérdező kommentje:
#2 - es!
Miért nem?
2023. ápr. 20. 11:12
7/53 A kérdező kommentje:
#5 - ös!
Még soha senki nem mondott ilyet nekem, meglepett a dolog, valamiért ódzkodok tőle...
2023. ápr. 20. 11:15
8/53 anonim válasza:
Hát de közös kasszán vagytok, és elkölthette volna bármikor a fizetésed.
Én nem mennék bele a saját esetemben, de ha eddig nem vert át, szerinted ezután át fog?
9/53 A kérdező kommentje:
#8 - as!
Azt tudom, h nem verne át, vagy élne vissza a helyzettel, de legalább így megvan úgymond a saját szférám, h van külön számlám, nem akarom, h esetleg beleszóljon, h kinek miért utalok, stb...
2023. ápr. 20. 11:22
10/53 anonim válasza:
Mi közös kasszán vagyunk a férjemmel de külön bankszámlánk van. Soha fel se merült, hogy közös legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!