Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondolsz erről? Több lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz erről? Több lent

Figyelt kérdés
A párommal meg ajándékoztuk egymást karácsonyra ő mindössze pár száz fts kínai sminkeket és gagyi fejhallgatót meg hajvasalot vett még én a kedvenc márkájú drága pólóját amiből egy db is 30 ezer. A lányának pedig több milliós harley davidson motort vett... Ha tudnám hogy nem teheti meg hogy normális ajándékot vegyen nem érdekelne de tudom hogy nagyon is meg teheti és azt is tudom hogy tudta hogy mit akarok vagy mit szeretek ehhez képest pont olyan dolgokat vett amiket tudta soha nem fogok használni.

ma 19:32
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Azt gondolom, hogy hülye vagy mert még nem szakítottál vele.
ma 19:34
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom mit gondoljak, nyilván nem vagy fontos neki, ha nem tudja minek örülsz.
ma 19:46
 3/9 anonim ***** válasza:
43%
Azt gondolom, hogy minek vagy vele? Nyilván a pénzét akarod még szipkázni, amit milyen kínos épp nem rád költött. Most aztán pukkadozhatsz. Esetleg legyél egyedül és szerezz egyedül pénzt.
ma 19:54
 4/9 anonim ***** válasza:
12%
Okos a pali. Pontosan tudja mire utazol és ezzel a kérdéssel csak őt igazolod..na meg magadat járatod le
ma 20:22
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Mivel nem arról van szó, hogy nem engedheti meg magának, sőt mint írtad, a többiekre nem sajnálta a pénzt, így szerintem szóvá tehetnéd neki. De mióta vagytok együtt? Mert ha csak nemrég jöttetek össze, lehet azért nem akart még nagyon költeni rád.
ma 20:36
 6/9 A kérdező kommentje:
2 eve vagyunk együtt!
ma 20:50
 7/9 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem itt sokan nagyon előítéletesek.

Engem is zavarna. Akkor inkább ne vegyen semmit, ha nem érek annyit. Én is voltam olyan helyzetben, hogy az exekről tudtam, hogy luxusmárkákban voltak járatva, meg külföldi nyaralásokra vitték őket, közben hűtlenkedtek, ehhez képest én, aki tök normális voltam és örültem a lidlis meg tesco-s pizsamának, meg a 3000 Ft-os széldzsekinek, mindig az alsó polcra lettem helyezve. Végül mégis én mondtam, hogy ennyi elég volt és nem azért, mert nem kaptam drága holmikat, de azt megtanultam, hogyha egy férfi sajnálja tőlem a minőségi ajándékot miközben megteheti és másokat elhalmozott, vagy elhalmoz velem ellentétben, ott nincs keresni valóm, mert az a szekér sosem fog felvenni.

ma 20:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
7. Főleg, hogy a kérdező nem sajnálta rá a lóvét. 30 ezres pólót vett neki csóri, de még így is szétszedik itt, hogy aranyásó. XD
ma 21:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Pláne, #8!

Röhejes....

ma 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!