Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretsz valakit, akkor azt akarod, hogy boldog legyen, akkor is, ha emiatt egyedül maradsz?
Csak bántalmazóknál jártam így.
Az ilyeneket nem lehet lerázni kidobni nem lehet tőlük megszabadulni, igy már én imádkoztam azért hogy találjon már magának vkit es legyen boldog mert csak akkor hagy engem élni es nem fenyeget bánt zaklat terrorizál tovább.
Vagy a főnököm is egy ilyen toxic bántalmazo es nem akarják kirúgni igy vele is ugy vagyok hogy találna inkább vmi zsírosabb állást végre vagy nyerjen a lotton, de huzna el a halálba már.
Ha viszont szeretek vkit aki lelép más kell neki vagy bármi, nekem azt nem kell külön akarnom hogy boldog legyen, hanem ő alapbol az nélkulem.. Ilyen szitukban nem ő az, aki nem boldog, hanem én.
Mi a kiindulópont? Ha együtt vagytok/voltatok és ő mással akar lenni, hagyni kell.
Ha sosem voltatok együtt, de párkapcsolatban van és ő plátói szerelem neked, rá kell kérdezned, milyen a kapcsolata. A látszat néha csal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!