Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok volt már veletek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt már veletek olyan hogy?

Figyelt kérdés
Egy pasi nem lett volna számotokra annyira csúnya csak kövér volt emiatt nem volt mégsem jó számotokra majd egyszercsak valami okból kifolyólag a pasi lefogyott és akkor kifejezetten vonzódtatok hozzá? Ha történt ilyen lett belőle valami? Esetleg belé is sikerült szeretni? kíváncsi lennék ilyen történetekre de férfi oldalról is sztoriznék. Aki kövér volt és észre sem vették a nők és miután lefogyott miképp alakult a szerelmi élete?
tegnap 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt még olyan aki csak csupán a kövérsége miatt ne tetszett volna.

Egyik kövér + állandóan depressziós negatív (nem átmenetileg hanem évtizedeken egy életen át)

Másik kövér+gyökér(sértődékeny beszólós utálkozós köcsög)

3.munkahelyemen egy hordopocakos ürge+ ősz és öreg es molesztált nyomult.

Addig el se jutottam hogy a kövérségüket alapján ítéljek mivel mással írták le magukat. A bizonyítványuk már bukás alapból.

tegnap 21:39
 2/7 A kérdező kommentje:
1# Értem. És ha jött volna egy olyan aki normális viselkedésű és gondolkodású esetleg mellé még úgy érezted volna hogy valami emberi értéket közvetít akkor esetleg még esélye is lett volna?
tegnap 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem ez nincs így, általában a személyisége, stílusa, gondolkodásmódja se olyan vonzó egy embernek, nem csak a súlya miatt nem érdekel valaki... Ha valaki nagyon jó intellektusú és nagyon vonzó karakter, még az sem lényeg, ha van rajta súlyfelesleg, csak hát hányan vannak ilyen nagyon izgi karakterek...
tegnap 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Aki nekem tetszett külsőre, az belsőleg volt egy semmi. Szóval csak külsőre nincs mit adni. A külsőségnek és a belső értékeknek együtt kell jónak lennie.
tegnap 21:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen. Ez tényleg így van. Kevés kiemelkedő egyén van. Nemhiába van kevés barátom is. Régen többször barátkoztam inkább lányokkal mert szelídek és szimpatikusabb alapból a személyiségük a legtöbbjüknek mint a férfiaknak. Mondom ezt szintén férfiként 😆 Szóval nem vagytok könnyű helyzetben az biztos mert nagyon sok olyan férfi van akitől még én is rosszul vagyok pedig nem próbálkoznak nálam szerencsére 😆 De hallottam már párat próbálkozni bevágódni csajoknál. Még azokat a szerencsétlen erőltetett se füle se farka poénokat meg dumákat istenem...
tegnap 21:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Van egy ilyen film, az a címe, hogy a Szerelem Harley Davidsonon érkezik. Elég látványos a srác átalakulása.
tegnap 22:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem hallottam még róla. Megkeresem és megnézem majd
tegnap 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!