Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Veletek történt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Veletek történt már ilyen?

Figyelt kérdés
...hogy valaki bunkó, barátságtalan volt veletek az iskolában/munkahelyen, majd később kiderült hogy vonzódott hozzátok?

2022. febr. 12. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
20%

Volt általánosban egy kemény fiu (vörös hajjal)

Láttam hogy olyanokat is csinál hogy felköp magasra aztán visszaesik a szájába meg alapbol ilyen gátlástalan barom volt.

Egyszer beszóltam neki (ő kb 8.adikos volt én kb 5.es)es elszaladtam.

A női mosdóba. Bezárkoztam az egyik wc be.

Utánam szaladt a mosdóba is, feltépte az ajtót, és felképelt.

Huszonévesen találkoztunk ujra. Es meséltem neki hogy kaptam tőle egy pofont.

Semmire nem emlékszik és tagadta is(mivel abszolut nem emlékszik)felnőve már tetszett de azt hitte hogy en utálom meg számonkérem igy ott is hagyott egyből a fr.ncba.

2022. febr. 12. 13:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt ilyesmi. Állandóan beszólt nekem, meg telt lányokat dícsért, hogy milyen jól néznek ki, hogy ő az ilyen bögyösöket szereti (én 50 kiló vagyok), aztán kiderült, hogy szerelmes belém. Semmi nem lett a dologból, nekem nem jött be.
2022. febr. 12. 13:37
 3/4 anonim ***** válasza:
20%

Volt srác aki azzal indított hogy szívatott cukkolt elkérte mástol az elérhetőségem, elrabolt(kocsival nem vitt haza hanem a haverokhot topartozni akaratom ellenére stb)

Azóta házasság gyerek vele..

2022. febr. 12. 14:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen. Meglepően sokszor.
2022. febr. 12. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!