Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok volt már ilyen veletek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt már ilyen veletek, ha igen akkor mi történt?

Figyelt kérdés

Szóval volt, hogy elgondolkoztatok azon, hogy szakítotok a barátotokkal (az most mindegy, hogy ezt elmondtátok-e neki vagy sem) de aztán csinált valami olyan dolgot amitől meggondoltátok magatokat és mégsem szakítottatok?

Ha igen akkor mi volt az a dolog amit csinált a fiú?

2013. aug. 12. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Előfordult már, de részletekbe nem megyek bele.
2013. aug. 12. 21:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Mondd kérlek, itt úgy is titokban marad, hogy ki vagy!
2013. aug. 12. 22:57
 3/6 anonim ***** válasza:

persze, volt ilyen. határozottan (vagyis addig úgy gondoltam, hogy határozottan) eldöntöttem, hogy szakítok vele. de nem sikerült. rájöttem, hogy nem tudom megtenni, mert imádom. és nagyon örülök neki, hogy nem tettem meg :) Egyébként átvert, de nem csalt meg.

De tudod én úgy vagyok vele hogy..."amelyik tigrist nem lehet megszelídíteni, azt hagyni kell elmenni." Nos őt meglehetett ;)

2013. aug. 12. 23:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Tudom, hogy anonim oldal, csak nem volt kedvem lepötyögni. :D

Egyébként két fiúnál volt. Az egyik úgymond visszakönyörögte magát. Persze nem tudta, hogy szakítani akarok, de szerintem megérezte a viselkedésemből és egyből átváltott jófiúra. Kedves volt, figyelmes nem nyavalygott annyit, mint előtte. Második esetnél pedig igazán nem csinált semmit másképp, de mégis úgy voltam vele, hogy talán megváltozik és nem szakítok vele. Azóta már ő sincs meg. :D

2013. aug. 13. 01:11
 5/6 A kérdező kommentje:
És mikor ezzel a két fiúval vége lett végül ki szakított kivel és miért?
2013. aug. 13. 11:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálam is megérezte, hozott virágot a veszekedés után és bocsánatot kért. Ilyenek a pasik, mindent megéreznek, nem kell aggódnod, te is fogod tudni, hogy hogyan kell szédíteni, meg átverni a nőt. Nyugi.
2013. aug. 13. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!