Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, lányok! Történt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Történt már veletek olyan, hogy valakit nagyon szerettetek és azért engedtétek el, hogy neki jó legyen?

Figyelt kérdés

Szóval tudtátok, hogy ő mást akar vagy másképp és beláttátok, hogy neki így jobb, ezért elengedtétek. Ha volt ilyen veletek, akkor azt hogyan lehet elviselni? Mi van utána? Tartjátok azért a kapcsolatot? Lehet még utána szerelmes az ember?

Kort nemet légyszi írjatok.

/azért írom a kérdést, mert van egy lány akit nagyon-nagyon szeretek és igazából bármit megtennék, hogy jó legyen neki, mert akkor nagyon jó kedvem van amikor neki is, és amikor látom rajta, hogy örömet szereztem neki vagy hogy örül valaminek :) Csak az a gond, hogy nagyon messze vagyunk egymástól és egyelőre nem is nagyon tudunk mostanában találkozni. Nem tudom most mit érez konkrétan vagy mi jár a fejében, de lehet, hogy nem bírja már, mert mondta, hogy neki szüksége van az ölelésre, simogatásra, meg hogy valaki ott van és foglalkozik vele. Hát nekem is,de nekem nem valaki kell, hanem ő :S Most nem tudom mitévő legyek, nem mondott semmi olyat, hogy lenne másik fiú vagy ilyesmi, de gondolom biztos megoldaná valahogy ha ez a problémája. Szóval nem tudom mitévő legyek. Egyszer voltam igazán szerelmes (vagyok is) belé, de ha ez így alakul akkor úgy érzem, az egész életem értelmét veszti./

Írjatok valamit légyszi!

Köszönöm.

Egy fiú...

2013. ápr. 27. 12:57
 1/4 Baccardi01 ***** válasza:
Velem volt ilyen több ízben is és nagyon nehezen lehet elviselni. 44/F
2013. ápr. 27. 13:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Volt. Két és fél évvel ezelőtt összejöttem egy sráccal, akivel nagyon nem kellett volna, a képembe vágta az ajtót, eléggé "megsérült" a lelkem attól a néhány héttől is.

Ezután megismertem egy srácot, rengeteget találkozgattunk, beszélgettünk, én kezdtem totálisan belehabarodni, mire ő kinyögte, hogy neki igazából más kellene. Én annyira össze voltam törve, hogy igazából már semmi nem érdekelt. Csak felvetem a bájmosolyt és feldolgoztam, hogy ez van. Majd amikor ténylegesen elfogadtam, akkor elhatároztam, hogy mellette fogok állni, mint barát és mindent megteszek azért, hogy ő boldog legyen és összejöjjön neki azzal a másik lánnyal.

Újabb jópár hét telt el, amikor összegabalyodtunk egy buliban én pedig másnap verdestem a fejemet a falba, hogy miért kellett felkevernem azt, ami egyszer már leülepedett bennem. Végül elkezdtünk randizgatni és összejöttünk. Én nagyon nehezen dolgoztam fel, hogy néhány hete még másik csajról áradozott, mostmeg engem tart a karjaiban, nem tudtam komolyan venni, ezt is fel kellett dolgozni, de azóta is együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást, tehát vannak happy enddel végződő történetek.

Egyébként igen, fel lehet dolgozni és el lehet felejteni a saját és az ő érdekében is, de piszkosul nehéz!

2013. ápr. 27. 13:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Néha ugy érzem jobb lenne a barátnőmnek nélkülem a modorom végett de nem tudnám otthagyni .
2013. ápr. 27. 13:39
 4/4 anonim válasza:
Még nem, de nagyon közel állok hozzá.
2013. máj. 12. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!