Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor szerettetek bele a párotokba? Még mielőtt jártatok vagy járás után?
már az ismerkedési időszakban is nagyon szimpik voltunk egymásnak. végül az első 1-2 randi elég volt hogy piszokul egymásba szeressünk. a harmadik randin már nem is tudtuk visszafogni magunkat:). azóta már házasok vagyunk.:)
27/N
Több fázisa volt a dolognak. Mielőtt jártunk, már azelőtt igényeltem a társaságát és hogy minden nap beszéljünk. Aztán szexuálisan is elkezdett vonzani.
Aztán összejöttünk.
Az első pár hónap hihetetlen szenvedélyes volt, folyton csak egymásra másztunk, munka közben pajzán sms-eket küldtünk egymásnak, és folyamatosan chateltünk.
Aztán úgy fél év után átalakult a dolog. Kevésbé fontos ez az oldala, de sokkal nagyobb hangsúlyt kap az, hogy együtt tervezzük a jövőt, hogy mindent megosztunk egymással, olyasmiket is, amiket előtte soha mással. Ez egy nagyon bensőséges kapcsolat már.
Hogy mikortól vagyok szerelmes, azt nem tudom. De tény, hogy az a szint, ahol most tartunk, már bőven a járás után lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!