Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal közel 3 éve vagyunk együtt, viszont nagyon " hisztis. Nagyon rámkapott. Könnyedén megharagszik. Ti mit tennétek ilyen esetben?
Ültesd le ,dumálj a srác anyával, hogy ennek így jó vége nem lesz, változtasson... Ha ne makkor pápá ;)
Aztán ismerkedhetünk utána :)
22/F
Első vagyok. Volt egy pontosan ilyen kapcsolatom, ahol nekem mindent meg kellett érteni, ő semmit nem fogadott el...
Végül megcsalt és még neki állt feljebb...
Igen a szerelem vak. Én mindent megtettem érte, pedig idő közben is volt ,hogy nagyon csúnyán viselkedett :/ Túl nagy a szívem, ez a baj és ezt már kihasználták páran...
Átérzem a dolgot. Tapasztalat: hosszú távon még jobban megőrülsz, mikor elveszíted pokolian fáj mert szereted és túl nagy a szíved, de idővel ez jobb lesz. Pont ezt éltem át...
En is hisztis vagyok, de nekem az elmulasztja, ha a csaj ennek ellenére is kedves velem, hizeleg. Ekkor hamar elszégyellem magam, és abba hagyom a hisztit. Sőt erősődik bennem a lány íránti szerelem.
Szerintem te is próbáj vele minél kedvesebb lenni amikor hisztizik, hátha akkor abba hagyja, ha nem akkkor komojabban beszélj el erről amikor normálisabb hangulatban van.
22f
Első és negyedik vagyok! Nálam is volt pont ilyen alvós sztori.
Szintén első barátnőm volt. Pokoli volt amikor elhagyott, de tudom, hogy így jobb, és idővel jobb lett. Beszélj vele, ha nem változik akkor ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!