Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátommal közel 3 éve vagyunk együtt, viszont nagyon " hisztis. Nagyon rámkapott. Könnyedén megharagszik. Ti mit tennétek ilyen esetben?
Jártam én is így. Életem legborzalmasabb két éve volt. Mindenért hisztizett, folyton nyafogott, nem tetszett neki, hogy dolgozom és nem vagyok vele otthon a nap 24 órájában és lesem minden lépését, óhaját, sóhaját. Ha elindultam dolgozni: kivel, mikor, mennyit, hol? Az idegeimre ment. Egyszer még ki is zárt a lakásomból, ahol Ő csak vendég volt. Már remegve és sírva mentem be a vége felé dolgozni. Kikészített és mikor szakítottunk, még én voltam a gonosz. Ellenem fordított minden embert, mindenki rám nézett csúnyán, hogy megbántottam Őt. Azt hittem, h eret hasítok magamon. Szerencsére maradt néhány barátom, aki hű maradt hozzám, mert alapból utálták a fiút. Aztán nehezen ,de lettek új barátaim, akik hallottak az esetről, de mikor megismertek elszégyellve bevallották, hogy nem hitték volna, hogy ennyire kedvese, aranyos lány vagyok. Ennek lassacskán már 2 éve, nem állítanám, hogy 100%-ig meggyógyultam volna, de nem is fogok, viszont most boldog vagyok.
Próbálj meg vele beszélni, de előre szólok, hogy nem fog menni. Kívánom, hogy ne így legyen, de azt fogja a fejedhez vágni, hogy hisztis vagy, meg önző. Igazából, ha jól olvastam 19 éves vagy, túléled bármi is történjen. Pokoli nehéz lesz utána, de ha túllendültél a legrosszabb dolgokon, jól fogod érezni magadat:D
25/L, aki ébren is rémálmodott két évig.
Szia! Szerintem azonnal hagyd ott!
Ez egy lehetetlen kapcsolat, ahogy leírtad, ő egyszerűen nem érdemel meg téged. Tudod mi az igazság? Hogy KIHASZNÁL! Ugyanis aki őszintén szeret, az nem viselkedik így a másikkal. Te kedves lánynak tűnsz és az a véleményem, hogy sokkal, de sokkal jobb párt érdemelsz ő nála! Az, hogy az első, nem jelent semmit. Az én első párkapcsolatom visszatekintve elég röhejes, kicsit szégyellem is. És ahogy nőttem, egyre jobb-és jobb párkapcsolataim voltak. Ne hagyd, hogy tönkretegyen egy ilyen suttyó, hisztis, önző srác. Ő még nem nőtt fel hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!