Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónapja vagyunk együtt a párommal és tegnap azt mondta, szeretné ha ráállnánk a babára. Ez igaz szerelem?
Hány évesek vagytok?
Nem az idő dönti el,hogy igaz-e a szerelem. Szerintem még ne akarjatok babát. Egy gyerek nagy felelősség és ha megszületik, egy jó ideig a kettesben eltöltött időtök szinte 0ra fog csökkenni. Számíta közös értékrend, jövőkép, bizalom, őszinteség, megfelelő kommunikáció, biztos anyagi háttér.
Számíthatsz-e rá, megbízhatsz-e benne? Ezek mind fontos dolgok. A szerelem mulandó és nem ég mindig ugyanakkora hőfokon.Elég stabil-e a kapcsolatotok, hogy kibírjon egy gyerekvállalást? Ez nem 1-2évre szól! Nem a gyereknek kéne megsínyleni azt, hogy korán ugrottatok bele a dologba.
Ne hülyéskedj, 3 hónap az édeskevés.
Most eszembe jutott, hogy anno -- és még azt se mondom, hogy korban éretlen voltam, 23 voltam -- mi is a gyerekeink nevét tervezgettünk a 2., 3. randin. Mi is hű de komolyan gondoltuk 2-3 hónap után, ja. Aztán mi lett a vége? Pár hónap múlva rájöttünk, hogy semmi közünk egymáshoz, tök mások vagyunk, vége is lett az egésznek.
Azóta se hallottunk egymásról, és ez így van jól, mert tök ronda vége lett az egésznek.
Na, most gondolj bele, mi lenne, ha lett volna egy gyerekem ettől az embertől. Egy életre összekötött volna bennünket a gyerek. Még a hideg is kiráz!!!
Szóval: nem. Ez egy nagy hülyeség, ha az én véleményem kérdezed. Ismerjétek meg először egymást jó alaposan. És ehhez nem 2-3 hónap kell, hanem évek...
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!