Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 hónapja vagyunk együtt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hónapja vagyunk együtt a párommal és tegnap azt mondta, szeretné ha ráállnánk a babára. Ez igaz szerelem?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 14:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy most nagyon szerelmes vagy, meg a "lelki társad", de ez akkor is irtó korai.

Én vagyok a 28/N, én is azt gondoltam a kedves exről 2 hónap után, hogy ő olyan fiúban, mint én lányban. Aztán kiderült, hogy közünk sincs egymáshoz.

Félre ne érts, ezzel nem azt akarom mondani, hogy veled is ez lesz. Kívánok sok boldogságot, de akkor is várjatok ezzel a gyerektémával. Szerintem.

2013. ápr. 9. 16:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy 26 éves vagy biológiailag, de hogy lelki értelemben nem vagy több 16-nál, az sajnos biztos. 3 hónap még ahhoz is kevés, hogy igazán megismerj valakit. Hogy gondolod, hogy egy 3 hónapos ismeretségre és egy illúzióra alapozol egy ilyen komoly döntést? Kapj az agyad helyére, ezt tudom javasolni.
2013. ápr. 9. 17:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha ő is így gondolja, hogy a lelki társa vagy, akkor először költözzetek össze és vegyen feleségül. Ennyit tartás legyen benne. 33éves férfi, szóval tudja nagyon jól, hogy mikor mit kell mondania egy nőnek, de ennek nem kell mindig bedőlnie. Mi is így éreztük a férjemmel, ahogy ti, de ő először megkérte a kezem.
2013. ápr. 9. 20:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Költözzetek össze, ismerjétek meg úgy egymást, ha utána is így gondolja/gondoljátok akkor sok boldogságot!:)
2013. ápr. 12. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!