Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már lábfétises pasitok? Hogyan kényeztette a lábatokat? Szerettétek a kényeztetését?
első válaszoló, velem is ezt csinálja a barátom,mert elv. cuki a lábam,de nem lábfétis :)
viszont volt már része lyan pasikban:) volt egy francia barátom, olyan igazi francia volt,gitározott nekem, elvitt vacsizni, bort kellett vele inni,stb...és akkor első szexnél...megkérte, hogy legyen rjatam a magassarkú,és végig nyalogatta a sarkát, nagyon vissza kellett fognom magam,h ne nevessem el magam :D nem számítottam rá
Első! szeritnem ez már valamennyire lábfétis. Lehet lesz még komolyabb menyuilvánulása is, scak fokozatosan adagolja be a dologt.
Kérdező engem zavarna mert nem szeretem ha a lábamhoz nyulkálnak, ahogy én sem nyulok máséhoz, még a férjemét sem szeretem fogdosni. Épp ezért sem lettem pedikűrös hanem kozmetikus. Nekem inkább lábundorom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!