Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, volt már lábfétises...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már lábfétises pasitok? Hogyan kényeztette a lábatokat? Szerettétek a kényeztetését?

Figyelt kérdés
2013. márc. 13. 10:19
 1/7 anonim ***** válasza:
A mostani barátom sokszor csak úgy megpuszilja a lábam, illetve mindig szeretgeti, mert szerinte "aranyos". Illetve pár napja mikor szexeltünk, egy pillanatra bekapta a lábujjam.. Ez lábfétis volna csak esetleg nem meri elmondani, fél a reakciómtól?
2013. márc. 13. 10:28
 2/7 ivilicious ***** válasza:

első válaszoló, velem is ezt csinálja a barátom,mert elv. cuki a lábam,de nem lábfétis :)

viszont volt már része lyan pasikban:) volt egy francia barátom, olyan igazi francia volt,gitározott nekem, elvitt vacsizni, bort kellett vele inni,stb...és akkor első szexnél...megkérte, hogy legyen rjatam a magassarkú,és végig nyalogatta a sarkát, nagyon vissza kellett fognom magam,h ne nevessem el magam :D nem számítottam rá

2013. márc. 13. 10:30
 3/7 anonim ***** válasza:
2.! Az komoly :D
2013. márc. 13. 10:32
 4/7 anonim ***** válasza:
29%

Első! szeritnem ez már valamennyire lábfétis. Lehet lesz még komolyabb menyuilvánulása is, scak fokozatosan adagolja be a dologt.

Kérdező engem zavarna mert nem szeretem ha a lábamhoz nyulkálnak, ahogy én sem nyulok máséhoz, még a férjemét sem szeretem fogdosni. Épp ezért sem lettem pedikűrös hanem kozmetikus. Nekem inkább lábundorom van.

2013. márc. 13. 10:39
 5/7 anonim ***** válasza:
30%
Jo reggelt kedves lábfétises! Hogy' aludtál? Ma hányszor tervezed feltenni ezt a kérdést?
2013. márc. 13. 11:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Annyira vicces hogy egyes emberek azt gondolják hogy egyetlen srácnak van lábfetise :D elmondanám hogy kb.a pasik 60-70 % bukik egy formás arányos harisnyás lábra. Ez olyan nagy cucc?
2013. márc. 27. 19:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha van olyan lány, aki szereti, ha kényeztetik a lábát, írjon privátot! :)
2013. ápr. 12. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!