Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, történt már olyan, hogy rosszul döntöttetek párkapcsolati téren?
hat nekem volt sajnos nem is egyszer , volt egy komoly kapcsolatom , 2 ev utan a srac felre lepett en elkezdtem vki massal beszelgetni es vegul csak az akkori baratom mellett kotottem ki mert kibekultunk , azt azota is banom mert ra egy evre vegleg szakitottunk.
aztan utanna volt hogy 2 sraccal dumalgattam de a valasztasom megint rossz volt mert akivel osszejottem azzal nem mukodott a dolog es egy honap utan szakitottunk.
aztan par honappal azutan is beszelgettem ezzel azzal de vegul a mostani parom mellett dontottem es ezt azota se banom , ugy gondolom hogy helyes valasztas volt , masfel eve egyutt vagyunk es remeljuk hogy ez mindig igy lesz
21 L
Persze, hogy történt. Sokszor választottam rosszul. Persze, az elején mindig biztos benne voltam, hogy ez most más, ez most jó lesz, de a végén mindig kiderült, hogy rossz döntés volt. Mi lett a vége? Természetesen csalódás, és szakítás.
Az változó, h mennyi idő alatt derül ki. 1 hónap, 3 hónap, 1 év, 2 év, ki tudja...
Rosszul éreztem magam, hibásnak láttam magam, és mikor már szenvedtem, akkor tudatosult bennem, hogy ez így nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!