Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy szinte kivétel nélkül mindenki nyavalyog az életben párkapcsolati problémákon? Nincs elég más gond az életben, hogy mindenki ezzel legyen elfoglalva?
Kort, nemet kérlek írjatok!
25 és férfi
Nekem nincs, van munkám , normális fizum, hobbim..
Meg amúgyis ez a szex, szerelem kategória szted ez miről szóljanak a kérdések atomfizikáról?
minden más valószínűleg egyedül is megoldható vagy van külön erre specializálódott szakértő
a gond a párkapcsolatokkal az,hogy két ember kell hozzá és mindenképp te vagy az egyik
vágod?
Saját látószögemből azt látom hogy..
főleg a 14-18 közöttiek sírnak hogy jaj így nincs pasim,amúgy,nemszereret,meg akarok halni,önsajnáltatás,depressziós stb..
Srácokra ez annyira nem jellemző,bár nekem is volt kis időszakom 1-2hó amikor azt mondtam h a faszé' nincs senkim..de ez elmúlott,bár most sincs, de annyira nem is stresszelek rajt,ez köszönhető pár rossz tapasztalatnak is...
de azt hogy miért? Unatkozó tinik,nincs jobb dolguk..valakihez tartozás miatt keresnek valakit..
17 F
"Srácokra ez annyira nem jellemző"
Na ne mondd. Nem néztél itt még elég jól szét. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!