Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan, akiknél ugyanez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, akiknél ugyanez a gond? Meg tudtátok oldani?

Figyelt kérdés
A férjem sokat dolgozik,esténként baromi fáradt.Napi 3-4 órát tudunk együtt tölteni.Eltávolodtunk egymástól.Szex havi 1-2.Sokat beszéltünk,de nem találunk megoldást.Magányos vagyok.Mit tegyek?Ez még megoldódhat?
2012. szept. 26. 07:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Nehéz eset! Érted is dolgozik, mert akkor még nehezebb!

Ki gondolta, hogy a jövőben megváltozik a föld gravitációja...

2012. szept. 26. 08:03
 2/7 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
Azért jó lenne tudni azt is, hogy hány évesek vagytok. Nálunk hasonló a probléma, de úgy néz ki, hogy kibírja a kapcsolatunk ezt is. Én a munkám miatt külföldön vagyok, és csak pár napot vagyok otthon egy hónapban. Sikerült megbeszélnünk, hogy ez így nem jó, de mivel jobb nincs, ehhez kell alkalmazkodni.
2012. szept. 26. 08:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Férjem 34 éves,én 26 vagyok.
2012. szept. 26. 08:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is ugyan ez van, mi is együtt élünk, mi azért beszélünk, összebúás is meg van, csak szex nincs, maximum jó hetente...Nem vártok gyermeket? Lehet hogy ott a baj! Ha nem, nem tudom, próbáltad-e elcsábítani? Én pl ma erotiks képeket fogok neki készíteni, hátha...:))
2012. szept. 26. 10:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Nincs még gyerekünk.Az erotikus képek,tánc neki nem jön be "utcalányosnak" találja.
2012. szept. 26. 13:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Várom a további hozzászólásokat,tanácsokat.
2012. szept. 27. 13:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Mássz rá:) Én azt csináltam, már nem birtam:) Vagy mélytorok:)) Ha megy:)
2012. szept. 27. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!