Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudtátok meg, kik a párotok exei? Megkérdeznétek?
Semmit nem tudok a páromról, más városból jöttem ide, sosem beszéltünk erről, annyit tudok hogy egyéjszakásai voltak és inkább csajozós típus volt. (remélem, már csak volt)
Ő sokat tud rólam, korábban amikor még nem jártunk, de ismertük egymást meséltem neki róluk, pl. facebookra is több dolgot kiraktam, stb.
Nem akarok kutakodni, leginkább az érdekelne volt-e neki egyáltalán, mert 30 éves létére nagyon nincs tisztában párkapcsolati dolgokkal, viszont még ő akar kioktatni.
Mondjuk azt én sem kötöttem az orrára, hogy laktam együtt mással is - ő biztosan nem -, de vajon több hónapos-éves párkapcsolata lehetett? Mert a hozzáállása kb. egy 16 évesnek érettebb lehet.
Persze kíváncsi vagyok arra is mit csináltak, hogy néznek ki, de nem akarok velük se haverkodni, sem megölni őket, csak pár dolgot megtudni róluk. Eddig minden exemnek tudtam az "előéletét", nem számítottak kínos témának, egyiküknek minden volt barátnőjét ismerem, 2-vel jóban is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!