Porcukormókus kérdése:
Indukciós főzőlapunk van, legtöbbször nagyon jó rajta főzni. Viszont a húsleves eddig kivétel nélkül mindig nagyon zavaros lett, pedig alacsony hőmérsékleten készítem. Van valami tippetek, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Légyszi olyanok írjanak, akik szintén indukciós lapot használnak!2011. febr. 6. 18:33
1/3 anonim válasza:
Le szeded a habot? Mert ez másképpen melegít, lehet másképp "kavarog" főlés közben.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, leszedem. Ízre nincs gond vele, de a színe nagyon csúnya sajnos.
2011. febr. 7. 08:46
3/3 anonim válasza:
ha zavaros akkor alkalmazd a derítést, mi is úgyszoktuk indukciós lapon, és kristálytiszta.
kicsit pepecselősebb de tényleg kristálytiszta lesz.
fogsz 1 tojáfehérét, nagyon laza habbá vered, keversz hzz ki paradicsompürét, és beleöntöd a lébe. A répát, husit, etc... célszerű előre kivenni. lassú tűzön fözöd egy kicsit majd átszüröd. a tojásfehérje az összes "szennyeződést" kiszűri és nem marad más mint a szép, kristálytiszta lé.
egy szakmabeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!