Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi volt a, legromantikusabb dolog ami valaha történt veletek?
Első találkozás alkalmával teljes tiszteletben tartotta, hogy még kapcsolatom van, aztán elmondta: minden erejét össze kellett szednie, hogy rám ne mozduljon, mert legszívesebben magához szorított és megcsókolt volna.
Másik szintén vele... első találkozás után meg voltam győződve, hogy nem tetszem neki (a fenti miatt, hogy ölelt át, meg semmi). Őszintén szomorú voltam. Később ilyet mondott: el sem hiszi, hogy ez megtörténik közöttünk. Kérdem, hogy érti, hogy el sem hiszi, mert úgy hangzik, mintha ez a dolog nem most kezdődött volna nála. Mire ő: "olyan régóta vágytam rád, de olyan elérhetetlennek tűntél".
:)
Nyáron volt a szülinapom. A párom külföldön dolgozott. Akkor már egy hónapja nem láttam Őt. Mondta hogy nem tud sajnos még hazajönni.
Még délután felhívott a munkahelyéről hogy felköszöntsön, és mondta hogy sok munkája van még, így valószinűleg későn fog végezni, ne várjam az esti videozást.
Hajnali 3 kor arra ébredtem, hogy mellém bújt. Levezetett majdnem 1000 km-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!