Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legromantikusabb dolog, amit valaha tettek érted?
Egy ideje már szerelmes voltam belé, és úgy éreztem ő is viszonozza, mert folyton hozzám bújt, puszilgatott, ölelgetett, az ölébe ültetett, a vállamra hajtotta a fejét...de aztán mikor szerelmet vallottam, azt mondta csak barátként szeret. Ezért hát próbáltam őt kiverni a fejemből, és úgy döntöttem másokkal fogok randizni.
Volt is egy lány akinek tudom hogy tetszettem, vele elmentem sütizni. Természetesen a másik lánynak elmondtam ezt, hiszen legjobb barátnők voltunk.
A randi kellős közepén megjelent, egy tábla milka csokival (oreos, a kedvencem) a kezében, és láttam rajta hogy zavarban van. Kérdeztem tőle mit keres itt, meg mire fel a csoki. Átölelt, de nagyon sokáig, és azt mondta hogy csak úgy, mert vagyok neki. Aztán láttam ahogy "szúrós" tekintettel nézett a randi partneremre....:)
Féltékeny volt, és dühében nem tudott mit tenni, minthogy hozzon nekem egy tábla csokit, csak úgy, és megzavarja a randimat... :D
Tudom nem egy nagy dolog, de soha senki nem tett értem nagy dolgot, és én már ezt is óriásinak tartottam és sosem felejtem el...:)
Szerintem nagyon cuki és romantikus ^^
Egyszer egy nő az utcán beszólt:
"Ennek tolókocsi kéne."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!