Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legdurvább dolog amire valaha felizgultatok (nevet és kort is írjatok)?
Figyelt kérdés
2017. júl. 4. 17:59
1/13 anonim válasza:
Amikor bekakiltam, elég izgatott lettem. Kacagás Évszám.
2/13 anonim válasza:
Amikor megfojtogatott az exem (nem játékból). L
3/13 A kérdező kommentje:
Bocsi nem nevet hanem nemet és kort..köszönöm a válaszokat :P
2017. júl. 4. 18:04
5/13 anonim válasza:
Amikor 15 voltam, akkor többször masztiztam a szomszéd család 3 „férfitagjára” gondolva. Fiú, apa, nagyapa :D . Egyébként szoktam a kollégáimra, vagy olyan emberekre is gondolni, akikkel a való életben nem szívesen lennék együtt. Bár ezek nem olyan durvák :D
6/13 A kérdező kommentje:
Akkor írj privit :))
2017. júl. 4. 18:21
8/13 anonim válasza:
Amikor egy nő meztelen sarokkal t×rúgott egy hapsit egy filmben.
9/13 anonim válasza:
Public fisting... feldobta új videóként a kedvenc masztis oldalam. Nagyon durva volt, de felizgultam rá.
10/13 anonim válasza:
Láttam a neten egy videót, amin a csaj a fürdőkádban hanyatt feküdt és belepisilt a saját szájába.
Először kicsit megdöbbentett de a jelenet végére tiszta nedves lettem. Nem vagyok perverz, meg semmi, de ezek szerint mégis :)
26n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!