Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan dolog a szexuális életedben amiről a fiatal/kezdő szexuális intelligenciájú éned sosem gondolta volna, hogy valaha meg fogsz tenni?
Figyelt kérdés
Ha igen mi volt az, hány évesen követted el és most mennyi vagy.2018. jan. 16. 19:16
2/7 anonim válasza:
Nem szeretném részletezni, de pl. mindig a visszafogottakhoz tartoztam, bújós szerelmes szeretőnek tartottam magam, nem gondoltam, hogy a megfelelő férfi ki tud belőlem hozni egy szajhás oldalt. Nem bántam meg, örülök, hogy ezt is megtapasztaltam.
3/7 anonim válasza:
Most 1 ilyen dolog jutott eszembe.
Például a prosztatamasszázs. "Kislány" koromban eszembe nem jutott volna egy fiúnak "oda" nyúlni. De most már igénylem, hogy csinálhassam. 😀
23N
4/7 anonim válasza:
soha nem gondoltam , hogy igényelni fogom a szopatást de mostanra ez teljesen megváltozott imádok mélytorkozni és ha a párom a számban megy el :) 21/N
6/7 anonim válasza:
Nem értettem a a szex közbeni fenekelést, de kb.2 alkalom után istenesen rákaptam. Valamint nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog ha egy jóval dominánsabb pasival vagyok, azt hittem majd a bujcis,romantikus szexet szeretem majd.
7/7 anonim válasza:
Soha nem gondoltam volna, hogy:
- fiatalabb fiúkkal is leszek
- hogy a nagyobb méretet kedvelem
- hogy férfit fogok nyalni
- hogy a fenekemet nyalják, ujjazzák és élvezem.
- hogy a férjemmel nem lesz szex és máshol kell keresnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!