Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legromantikusabb dolog amit valaha valaki mondott vagy tett? (Leszbikus/wlw kérdés)
Na de én is mesélek egyet,bár ez nem romantikus,hanem aranyos szerintem.😀
Az alsós tanárnénim azt mondta nekem halkan,amikor sulis buli volt és kiöltöztem meg életemben kb először kifestettem a szemem,hogy "ha fiú lennék beléd szeretnék".Komolyan ezt mondta,szóval biztos csinos voltam.😇 A poén az,hogy pont az a tanárnéni volt az első komolyabb női "crush"-om 7-8 éves korom körül.😀😀 /sokáig azt hittem valamennyire biszex vagyok,de mostanra rájöttem,hogy leszbikus vagyok/
Nyugi #1 én még szerencsétlenebb vagyok 😅
Annó középsuli egyik évben átiratkozott a leges legelső crush-om (akivel eredetileg egy általános iskolába jártam) pont az én osztályomban.
Első héten amikor újra találkoztunk tökre jól elbeszélgettünk, meg többször olyanokat mondott hogy mennyire szép lettem általános iskola óta (általános iskolában még elég duci voltam), nagyon jól nézek ki stb.
Aztán egyik nap a tesi öltözöben megkérdezte hogy járok-e valakivel, mondtam hogy nem. Utánna rákérdezett hogy milyen lenne az "ideálom".
Mivel nem mertem "coming out of the closet" csak annyit mondtam hogy a nálam magasabbak jönnek be. Erre ő gyorsan megkért hogy mérjük össze a magasságunkat, és örült amikor megálappította hogy ő igenis néhány centivel magasabb nálam.
Én, THE useless lesbian, évekig nem jutott eszembe hogy lehet ő is lezbi vagy bi, de akkor is akkor is.... 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!