Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legromantikusabb/legaranyosabb dolog, amit valaha mondtak nektek?
Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 19:01
1/14 anonim válasza:
te életképtelen kis sz@rházi. Vagy találsz egy munkát végre vagy kereshetsz egy másik családot ahol leélheted szánalmas életedet.
kb ez, amire emlékszem.
2/14 anonim válasza:
"Mit csináltál már megint te idióta?"
Ettől csak durvábbakat kapok :(
3/14 anonim válasza:
"Adjál már egy szál cigit." "a k**va any*dat amikor te hozod a bort mindig."
5/14 anonim válasza:
Te vagy a legnagyszerűbb férfi, akivel valaha is találkoztam.
6/14 anonim válasza:
"tyűha!mekkora dudák!szabad őket megszólaltatni?"
7/14 anonim válasza:
Szomorú, hogy ilyeneket kell valakinek elviselni, mint az előző válaszadóknak.
Én nem emlékszem, mert kicsit immunis vagyok a romantikus dolgokra. :/ Ezért, ha majd lesz olyan, amire tényleg emlékezni fogok az tényleg hatásos lesz. :)
8/14 anonim válasza:
"Michael Phelps-nek nincs ekkora háta, mint neked."
Akkor rosszul esett, de így utólag már bóknak veszem, mert büszke vagyok a széles hátamra és vállamra.
L
10/14 anonim válasza:
"Olyan vagy nekem, mint a vasárnap a hétköznapok között! "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!