Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! Egy apró felmérést szeretnék, milyen gazdag volt a legtehetősebb pasi akivel valaha is kavartatok? Csak őszintén, úgyis anonim a dolog. Soroljatok ingóságokat (miféle ingatlan, kocsi stb).
igazából lövésem sincs. volt olyan akinek ugyan volt autója, de a szüleinél lakott és nem dolgozott, csak most kezdett el pár hónapja és igazából nincs semmije.
aztán volt egy olyan, aki nem tűnt tehetősnek, de valójában az volt. neki van egy motorja(amúgy mindent magának finanszírozott).
aztán egy olyan is volt, akinek szintén volt motorja, de eladta, mert megszorult, most egy egész jó állása van és nem is keres rosszul emellett egy fizetős tanfolyamra is befizette magát, de még ő is az anyjánál lakik.
döntsd el melyik a gazdagabb szerinted.
Mondjuk én pasi vagyok, de korábban volt egy mocskosul gazdag barátnőm. Toyota Supra-ja volt (keress rá, nem sok van belőle az országban) ezt a kocsit szinte csak kiállításokra cipelte. Debrecenben lakott a fősuli miatt, ezért kapott arra a 3-4 évre egy saját lakást és egy vw passat-al járt suliba. Mellette úgy éreztem magam,mint egy eltartott ku*va, ő vitt iskolába, ő vitt haza, soha nem engedte, hogy bármibe is beleadjak (mozi, kaja, pia, bulik) A családja több saját cégből feji a pénzt és a szülőknek is felső kategóriás kocsijuk van. Egyébként suli mellett dolgozott egy autószerelő műhelyben :) Engem nagyon zavart, hogy ilyen nagy társadalmi különbség van köztünk, de őt egy cseppet sem, utánam összejött valami gazdag fassz@l.
22/F
Kíváncsi lennék, milyen összefüggést akarsz kihozni ebből magadnak.
1. A nőknek csak a pénzes pasik kellenek, és elhappolják előlem az összes jó csajt.
2. Én egy pénzes pasi vagyok, és eddig még nem találtam olyan nőt, aki engem értékelt volna, csak a pénzem kellett neki.
3. Én egy pénzes pasi vagyok, aki eddig a pénzén megkapott minden jó csajt, és ebből nem is akarok alább adni.
4. Esetleg a fentiek végtelenített kombinációja.
Noshát, nekem egy pasim volt, a fizetése verdeste a száz ezret, néha ha túlórázott plusz húszat is kapott.
A legtehetősebb:
-saját luxusház
-2 autó (BMW-k) meg teherautók, traktorok
-min. 200 hektár föld
-saját halas tó
-nyaraló
ezek amikről tudtam :D
Ez aztán az önreklám. Engedd meg, hogy gratuláljak. :)
Nem feltételeztem rossz szándékot, csakhát minden kérdés mögött van egy kérdező, a kérdésének általában van némi köze hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!