Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Mi a legrejtettebb fantaziatok? Aminek a gondolatatol is beindultok? (Anonim marad, tehat lehettek oszintek, szokimondoak de ne legyetek alpariak! ) Lanyok, ti is irhattok, ha mar beavattak legtitkosabb vagyaikba a fiuk!
Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 17:13
1/15 anonim válasza:
Összejön velem egy láááány... Már a gondolattól is felizgulok. Sajnos nem történhet meg soha. 21/F
2/15 anonim válasza:
Az, hogy óvszer, és védekezés nélkül beleélvezek a barátnőmbe.
3/15 anonim válasza:
Annyira nem titkos, de mégis ez a favorit: lovagló póz, a lány fűzőben én meg a melleit markolászom.
4/15 anonim válasza:
Én a tanárommal szexelnék. :D
Tudom, hogy azt mondtad, hogy fiúk, de én csaj vagyok és kipróbálnám, pláne 1 bizonyossal :DD
6/15 anonim válasza:
Nekem ugyanaz ami a legtöbb férfinak.Hármasban csinálni két nővel,de olyanokkal akikkel jól ismerjük egymást.
24F
7/15 anonim válasza:
nekem az hogy valakivel a szabadba közösüljek :$$$
8/15 anonim válasza:
Az hogy egy jó nagyfarkú pasival kipróbáljam a szexet miközben a feleségem néz minket:)
32F
9/15 anonim válasza:
hááát...én a tanárosat leszámítva mindent teljesítettem. Én vagyok a férfiak álma:DDD
20N
10/15 anonim válasza:
Úgy lesz.pni egy fiút, hogy elhagyja miattam a bnőjét
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!