Mi van akkor, ha egy olyan kapcsolatban vesztem el a szüzességem, ami a tesiségre alapul? Miért baj, ha nem szerelemből, hanem kíváncsiságból és hálából fekszem le vkivel? Ha annyira vágyom rá és kívánom, hogy a gondolatától is bizseregni kezdek?
Annyira fura,hogy mindenkinek olyan nagy dolog a szüzesség elvesztése.Eleinte én is így gondoltam,de aztán találkoztam egy sráccal,aki összetörte a lelkem,a szívem és az emberek előtt megalázott.Azóta nem randiztam senkivel sem.Akkor eldöntöttem,hogy nem leszek szerelmes és nem fogok komoly kapcsolatba bonyolódni senkivel.
Kb. 3 évre rá találkoztam egy pasivel,aki szinte tökéletes.Mindenről el tudunk beszélgetni és teljesen egy hullámhosszon vagyunk.Ő sem akar komoly kapcsolatot,olyannyira nem,hogy több nővel is szexkapcsolatban van.Viszont félek attól,hogy mi van,ha lefekszem vele és beleszeretek...
Szóval fiatalabb koromban én is szerelmesen akartam elveszteni egy olyan fiúval,aki szintén szerelmes belém...De egy idő után rájöttem,hogy ez nem fog megtörténni,mivel én nem akarok senkibe sem beleszeretni,sem pedig komoly kapcsolatba bonyolódni.
És ez a férfi tökéletes kivülről,ráadásul nagyon figyelmes,udvarias és mindig segít.
Viszont mindenhonnan azt hallom és olvasom,hogy mennyire fontos,hogy szerelmes legyek a másikba....
Én nem vagyok szerelmes,viszont megbízok benne.Ez számomra nagyon fontos azok után,ami velem történt.
Mit gondoltok arról,hogyha vki nem szerelemből veszíti el?
1.Te dolgod.
2."hálából fekszem le vkivel"-ettől a hideg kirázott.
Ízlések és pofonok, de ha megbízol benne, tetszik is és le is fekszel vele akkor bele fogsz szeretni, ez nagyon esélyes.. És ebből az is valószínű hogy neki sem fogsz kelleni komolyabb kapcsolatra, de neked is szükséged van rá. Nem te döntöd el hogy bele szeretsz-e vagy sem..
Ha tényleg bele szeretsz és össze jöttök akkor érdemes, másként én nem mennék bele a helyedben. De ez a te döntésed.
F/16
Ő nem tudja,hogy én hálás vagyok neki.
Bármennyire is szörnyen hangzik,de én teljesen bele voltam zúgva abba a srácba,aki összetörte a szívem és ő pedig segített túljutnom rajta.( 3évig szenvedtem miatta)
én se voltam szerelmes az illetőbe, viszont őt akartam, mert jó pasi volt, és iszonyat jó volt az ágyban. szóval eddig semmi baj.
de ezt a "hálából" dolgot töröld ki az agyadból örökre.
29/N
Már abból is az szürhető le, hogy érzéseket táplálsz már most irána, ahogy írtál róla. Ha lefekszel vele, valószínűleg rövid időn belül bele is fogsz szeretni (ha ez eddig még nem történt meg) és akkor bánni fogod, hogy odadtad magad neki és ő csak kihasznált, hisz szexen kívül köztetek többről nem lehet szó.
De őszintén, tényleg egy olyan emberrel akarsz együtt lenni, aki egyszerre több nővel is szexkapcsolatba keveredik és Te is csak egy lennél a sok közül?
A Te döntésed, de jól fontold meg.
Hát mivel szuz vagy, nem tudhatod, hogy milyen kotodeseket hoz letre Benned a szexualis erintkezes, ami egyebklent kapcsolataidban is eltero lehet. Azert tanacsos szerelembol, mert akivel a szuzessegedet elveszted, jo esellyel avval alakul ki a legerosebb kotodes egesz eletedben. Nem fogod tudni csak ugy elhagyni, még ha meg is aláz, ki is hasznal.
Sokan belehalnak ennek a kapcsolatnak az elvesztesebe, nem jatek.
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!