Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csak kíváncsiságból kérdezem:...

Csak kíváncsiságból kérdezem: Fiúk (bővebbben lent)?

Figyelt kérdés
... mi lenne az első gondolatotok, ha egy nem épp kamaszkorú (20) lányról kiderülne, hogy szűz?
2011. máj. 11. 10:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
36%
Keressük meg, mi az ami nem stimmel...
2011. máj. 11. 10:27
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Ugyanaz, mint az első válaszolónak.
2011. máj. 11. 10:32
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerek ilyen lányokat. Engem rögtön felcsigáz a dolog, és meg akarom őket kapni. Mindemellett szerintem ez egy szép dolog. Bár én tuti nem bírtam volna ki.
2011. máj. 11. 10:40
 4/15 anonim válasza:
100%

Arra gondolnék, végre egy normális csaj. Egyből felcsigázná az érdeklődésem, szeretném jobban megismerni. Nyilván nem dobja oda magát bárkinek, ez pedig nagyon vonzó számomra. Arra törekednék hogy én legyek a szerencsés kiválasztott.

26 F

2011. máj. 11. 10:47
 5/15 anonim válasza:
3%
Az, hogy apáca. Esetleg, hogy bűnronda, akihez bottal sem érnék hozzá.
2011. máj. 11. 10:54
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy végre egy normális lány, aki vár az igazira!
2011. máj. 11. 11:00
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen a múlt évben történt velem. Pedig nem is 20 éves volt hanem 27!!!!

Kicsit meglepödtem elöször mert a szája akkora volt...! Amikor helyretettem magamban a dolgot akkor elövettem a jó öreg csak fokozatosság elvet. Lassitottam. Több idöt hagytam arra, hogy felfedezze maga azt az érzést, hogy milyen jó ha valaki hozzáér. Jobban figyeltem a visszajelzésekre.

Szóval kicsit úgy bánik ilyenkor az ember a növel mintha himestojás lenne.

Ne pánikolj! A nö szüzen is nö!

2011. máj. 11. 11:18
 8/15 anonim válasza:

Kb. olyan érzés lenne, mint... nem is tudom. :) Mint amikor karácsons másnapjának reggelén felébredsz és minden üde körülötted. Nem tudom leírni ennél jobban.

A lényeg, hogy nagyon pozitívan csalódnék. És ha tetszene is a lány, akkor megpróbálnám meghódítani.

2011. máj. 11. 11:34
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Továbbra is várom őket! A nagyszájúságról annyit: pont arról lehet tudni, hogy vki tele van kérdőjelekkel! Én nem pánikolok.
2011. máj. 11. 11:49
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

meglepő válaszok, gondolom a kérdezőnek is. de ha nem lennének benne kérdőjelek, ez a kérdés sem létezne...

ne mások véleményéhez igazodj, keress egy normális srácot, aki tisztelni fog ezért. közvéleménykutatásnak elmegy, de a valóság nem mindig igaz azzal, amit leírnak. tudod, fűt fát, amíg minden úgy megy, ahogy akarom...

2011. máj. 11. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!