Csak kíváncsiságból kérdezem: Fiúk (bővebbben lent)?
Arra gondolnék, végre egy normális csaj. Egyből felcsigázná az érdeklődésem, szeretném jobban megismerni. Nyilván nem dobja oda magát bárkinek, ez pedig nagyon vonzó számomra. Arra törekednék hogy én legyek a szerencsés kiválasztott.
26 F
Ilyen a múlt évben történt velem. Pedig nem is 20 éves volt hanem 27!!!!
Kicsit meglepödtem elöször mert a szája akkora volt...! Amikor helyretettem magamban a dolgot akkor elövettem a jó öreg csak fokozatosság elvet. Lassitottam. Több idöt hagytam arra, hogy felfedezze maga azt az érzést, hogy milyen jó ha valaki hozzáér. Jobban figyeltem a visszajelzésekre.
Szóval kicsit úgy bánik ilyenkor az ember a növel mintha himestojás lenne.
Ne pánikolj! A nö szüzen is nö!
Kb. olyan érzés lenne, mint... nem is tudom. :) Mint amikor karácsons másnapjának reggelén felébredsz és minden üde körülötted. Nem tudom leírni ennél jobban.
A lényeg, hogy nagyon pozitívan csalódnék. És ha tetszene is a lány, akkor megpróbálnám meghódítani.
meglepő válaszok, gondolom a kérdezőnek is. de ha nem lennének benne kérdőjelek, ez a kérdés sem létezne...
ne mások véleményéhez igazodj, keress egy normális srácot, aki tisztelni fog ezért. közvéleménykutatásnak elmegy, de a valóság nem mindig igaz azzal, amit leírnak. tudod, fűt fát, amíg minden úgy megy, ahogy akarom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!