Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Csak kíváncsiságból kérdezem:...

Csak kíváncsiságból kérdezem: Fiúk (bővebbben lent)?

Figyelt kérdés
... mi lenne az első gondolatotok, ha egy nem épp kamaszkorú (20) lányról kiderülne, hogy szűz?
2011. máj. 11. 10:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

15:09 vagyok

tippem: 22-25 körüli

mellesleg a "csak kíváncsiság" kifejezés mindig gyanús

2011. máj. 11. 15:12
 12/15 A kérdező kommentje:

15:09: ez az a kérdés, amiben direkt NEM igazodok mások véleményéhez.

Ami pedig azt illeti, hogy más a szó és más a tett: tudom:D.

2011. máj. 11. 17:15
 13/15 anonim ***** válasza:

15:09

azért kíváncsi lennék mégis miért tetted fel a kérdést

elég sok ember önigazolásra vágyik itt

nem bántani akarlak, ne értsd félre, de biztosan kell egy kis biztatás

akkor: hidd el, vannak még normális fiúk, akik értékelik ezt, és nem macerának látják

az más kérdés, hogy az ilyenek legtöbbször szintén személyiségi zavarokkal küzdenek, vagy olyan szinten aszociálisak, hogy megtalálni sem lehet őket.

nézegess a kérdések közt, vannak szűz fiúk, akik hasonló lányokat keresnek, talán jobban megértitek egymást

2011. máj. 11. 19:00
 14/15 A kérdező kommentje:
hogy miért tettem fel a kérdést? hát.... nézzétek el nekem, tudom, hogy durván hangzik, de.... egyfajta közvélemény kutatásnak...kicsit szeretnék belelátni a ffi fejekbe....és nemis az hogy mit gondolnak, mert azt már volt alkalmam egy-kettőből kiszedni úgy szép finoman, csakhogy milyen arányban. Magyarul: mennyien gondolják, h a csaj lúzer, mennyien, hogy "itt a trófea, meg kell dönteni" és mennyien hogy "fúúú ez a csaj nem semmi".
2011. máj. 11. 19:45
 15/15 anonim ***** válasza:

15:09 vagyok

ezzel szerintem nincs semmi gond, sőt, természetes. a gond csak az, hogy mint bármilyen kutatásnál, vagy hazudnak, vagy nem. gondolom inkább az arányok érdekeltek.

ha kíváncsi vagy az én kutatásaimra:

3 kategória:

baj-nem érdekel-tetszik neki

az első kategória igen csekély, többnyire könnyűvérű emberek, gyors numerát keresnek, talán az utolsó is több nála. a középső a legszélesebb, nekik mindegy, csak lyuk legyen, vagy nyitott gondolkodású emberek. a legutóbbiak pedig általában szintén szűz fiúk, vagy konzervatív értékrendűek, vagy perverzek tábora.

ha az én véleményemre vagy kíváncsi, önmagában nem mérték, erre ne legyen senki sem büszke, de ne is szégyellje. csak akkor lehet egy nőt tisztelni, ha jól tud mérlegelni, nem akkor, ha szűz, de furulyázni már felsőfokon tud, vagy azért szűz, mert bunkó, és így tovább. de azt hiszem az én kategóriáim is többnyire a tieidet fedik le. habár neked, mint nő, többen fogják az elismerést mondani, ami sokszor csapda...

persze az én felmérésem is relatív, szubjektív.

2011. máj. 11. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!