Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » HELP! Csak azért van velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HELP! Csak azért van velem? (Bővebbben lent. )

Figyelt kérdés

A barátommal több mint 5 hónapja vagyunk együtt, kb. 4 és fél hónapnál vesztettem el vele a szüzességem, addig várt nem volt baj. De aztán mostanság észrevettem, hogy egy héten egyszer ha jön hozzám akkor is este és tudjátok akkor mi következik. Nem azért, mert én is kívánom őt meg minden csak hirtelen megfordult a fejemben...

Próbálom leírni tárgyilagosan a helyzetet: Tehát ha valami alkalom van hív(mostanában nem igen volt) minden nap felhív, vagy rám ír meg ilyenek, mondja, hogy szeret stb. Jövő héten megyek egyetemre és mindig mondja, hogy nem akar elveszíteni, hogy nagyon szeret meg minden. Azt tudni kell, hogy nem áll jól anyagilag és mivel külön helységekben lakunk belekerül némi pénzbe.

Szóval ezek alapján ti mit gondoltok? Csak hülye rémeket látok és túlreagálom az egészet vagy jogos elgondolás?

Nemet és kort is írjatok, ja és mi 19 évesek vagyunk.

2011. szept. 22. 14:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
4-szer elolvastam és még mindig nem értem a kérdést. :S
2011. szept. 22. 15:00
 2/12 A kérdező kommentje:
Tehát csak a szex miatt van velem? Mert mindig este jön, és megritkultak a találkák. Lehet csak egy újabb agyfutásom csak nem tudom kiverni a fejemből..
2011. szept. 22. 15:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak hülye rémeket látsz, és túlreagálod az egészet. Nem tenné meg a távot, ha csak egy numera lennél, akkor helységbeli lányt keresne. Annak meg örülj, ha kíván a párod, a baj ott kezdődik, ha nem akar veled lefeküdni.
2011. szept. 22. 15:05
 4/12 anonim ***** válasza:

Hülye kérdés: az nem lehet, hogy napközben te vagy ő tanul/dolgozik és ezért csak este jön?

Tulajdonképpen megfogalmazódott már benned, hogy mit is vársz tőle? Pl. jöjjön 3x egy héten, vegyen ki közelebb albit a közelben, dolgozzon máshol stb.

Megnézted, hogy ezek közül ténylegesen mire van lehetősége ? (anyagi okok, elfoglaltság...).

Persze, van az a szerelem amiben feláldozza az ember a munkáját, jövőjét, összes pénzét, de valóban ez lenne a reális elvárás?

Szerintem Te csak több romantikára vágysz, sétákra, kirándulásokra, beszélgetésekre, de ha ez igaz, akkor jelezted számára?

2011. szept. 22. 15:31
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, még írjatok kíváncsi lennék több ember véleményére is. :)
2011. szept. 22. 15:32
 6/12 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy jelenleg Ő nem dolgozik. Otthoni teendői akadnak, de ahogy a nyár folyamán ki tudott préselni több találkozót most furcsa és számomra érthetetlen, hogy most miért változott ez(lehet a pénzhiány bár szerintem ez ezt megtudná oldani másképp is, biztosra végül is nem tudom). Én pedig jövő héttől egy távoli városba megyek egyetemre most kezdek, szóval még nincsenek ilyen problémák, hogy tanulni kell. Éppen ezért is esik kicsit rosszul mert jövő héttől nagyon messze leszünk egymástól és úgy érzem nem is használjuk ki ezt az időt amíg többet együtt lehetnénk... :-s
2011. szept. 22. 15:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Megtörténhet, hogy csak arra kellesz neki. Mit gondolsz 4 és fél hónap mi? Miért ne várna akár többet is? Ezt a felfogást sose tudom megérteni:S Nem fog szakítani senki se, mert az első hét alatt nem fektetti meg a barátnőjét. Az is lehet, hogy tényleg szeret, de az se kizárt, hogy csak szex miatt. Ha legközelebb találkoztok ne szexelj vele és figyeld meg, hogy reagál. Mond azt neki, hogy most te nem szeretnéd csinálni, majd amikor kedved lesz hozzá. Mikor? Valamikor.
2011. szept. 22. 16:31
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha elmész egyetemre mégkevesebbet fogtok találkozni? nem akarlak megijeszteni, de ha ilyen gyenge a kapcsolat akkor nem fogja azt túlélni... illetve két lehetőség van:

1 a barátod utánad megy, munkát keres és lakást

2 ha nem annyira komoly a kapcsolat, akkor nem megy utánad hanem talál valakit aki közelebb van, te meg ne sajnáld mert az egyetemen van millió szingli pasi.

szerintem 19 évesen a 2. a valószínűbb.. saját és ismerősök tapasztalatából mondom. ne szomorkodj miatta, hagyd hogy alakuljon és járj nyitott szemmel, mert hidd el, a pasik nem viselik jól ha a barátnőjük egyetemre megy, egy messze városba!

2011. szept. 22. 17:15
 9/12 A kérdező kommentje:
Fasza kösz. Lehet tényleg igazatok van de én nem tudom utolsó hogy milyen jogon mondod azt, hogy gyenge a kapcsolat, tudsz annyi részletet amennyit leírtam és ez körülbelül még csak a negyede sem. Nem támadni akarlak, mert én írtam ki a kérdést és kértem véleményt, viszont ennyiből ne kezdj elszomorítani és elreményteleníteni.
2011. szept. 22. 17:46
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is keveset tudtam találkozni az első szerelmemmel ami lehet gyenge kapcsolatnak nevezhető, d mégis annál jobban szerettem mint aki nap mint nap találkozik a párjával. Szerintem kérdező az utolsó válaszoló úgy értette a gyenge kapcsolatot, hogy ritkán találkoztok.
2011. szept. 22. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!