Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HELP! Csak azért van velem? (Bővebbben lent. )
A barátommal több mint 5 hónapja vagyunk együtt, kb. 4 és fél hónapnál vesztettem el vele a szüzességem, addig várt nem volt baj. De aztán mostanság észrevettem, hogy egy héten egyszer ha jön hozzám akkor is este és tudjátok akkor mi következik. Nem azért, mert én is kívánom őt meg minden csak hirtelen megfordult a fejemben...
Próbálom leírni tárgyilagosan a helyzetet: Tehát ha valami alkalom van hív(mostanában nem igen volt) minden nap felhív, vagy rám ír meg ilyenek, mondja, hogy szeret stb. Jövő héten megyek egyetemre és mindig mondja, hogy nem akar elveszíteni, hogy nagyon szeret meg minden. Azt tudni kell, hogy nem áll jól anyagilag és mivel külön helységekben lakunk belekerül némi pénzbe.
Szóval ezek alapján ti mit gondoltok? Csak hülye rémeket látok és túlreagálom az egészet vagy jogos elgondolás?
Nemet és kort is írjatok, ja és mi 19 évesek vagyunk.
Bocs, nem akartalak elreményteleníteni. Igen, azért írtam hogy gyenge, mert te írtad, hogy csak néha megy át hozzád, este és akkor szexeltek. Ebből arra következtettem, hogy nem sok más közös tevékenységetek van, ami nem túl bíztató plusz látom hogy kicsit bizonytalan vagy a szerelmében (hiszen felmerült, hogy vajon szeret-e). Persze még így is kevés az információ, de megpróbáltam ez alapján a legjobb tudásom szerint válaszolni. És szerintem nem túl bíztató a helyzet, de ne legyen igazam.
Ha szeretitek egymást, akkor úgyis megoldjátok, ha nem az igazi akkor meg úgyis kialakul valami.
Voltam hasonló helyzetben, és tudom hogy nagyon rossz volt, utólag viszont látom hogy mennyivel jobb nekem így. Azt már te tudod, hogy a barátod, ha nem is megy át gyakran, mennyire vágyik hozzád. Ha sokat hívogat, irogat, gondol rád, akkor biztos szeret. Kérdés, hogy hajlandó lesz-e lépéseket tenni feléd. Az én exem nem volt hajlandó, és a távolság (többek között) kinyirta a kapcsolatunkat. Hiába volt a "nagy szerelem", 4 év... Remélem nálatok nem így lesz:)
De mivel a kérdésed az volt, hogy csak "azért" van-e veled, a válaszom röviden: szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!