Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hülyítsem be ha megint kikezd velem?
Van egy fiú akivel sokáig kavartunk, de az összejövésünkben sok minden bekavart ez nem lényeg most. Rég nem találkoztunk és telefonban utalgatott, h ma ugyanaz lesz mint rég.. ( Megint kavarunk) Mivel engem már nem köt semmi hozzá, nem szeretem meg semmi ilyen szeretném , hogy megkapja a magáét. Ha meg akar csókolni mit tegyek? :D Olyanra gondolok , h kéretem magam közbe nem hagyom meg behülyítem a mozdulataimmal. Ilyesmi tippeket szeretnék. Ne kérdezzétek mire jó, de jó érzés lenne. ;D
16/L
Szánalmas vagy. Ha direktbe kínzod azt a szerencsétlen surmót, ne lepődj meg, mikor téged rángatnak majd madzagon.
Elhiszem, hogy jó érezni, hogy bejössz másnak, de ha rászoksz a pasik hülyítésére, akkor előbb-utóbb kifogsz valami részeg állatot, aki megerőszakol az első sikátorban.
Inkább ha nem akarsz egy csávótól semmit, akkor hagyd a fenébe.
Szimplán nézz keresztül rajta, legyél vele teljesen közömbös, hidd el, az eléggé lerombolja az önbecsülését.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!