Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennyire rá kattant volna megint?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire rá kattant volna megint?

Figyelt kérdés
A barátomnak gondjai voltak a piálással.3-om hónapig tiszta volt,most megint elkezdte ezt az egészet.Szülei megmondták hogy csak addig lehet náluk míg nem iszik..Most hétvégén is piált rendesen és jól el is ázott..Én szeretem de nem bírom már..Kikészít hogy hiába mondom neki hogy nem kéne..Egyszerűen legyint egyet.Tudom h szeret de miért csinálja ezt?Ennyire nem érdekli a véleményem?Vagy az a szar pia mindennél fontosabb?
2011. okt. 17. 12:07
 1/6 zümi89 válasza:

ezekszerint a pia az fontosabb neki bárminél...

én azt tenném a helyedben hogy választás elé állitanám... de mivel nagoyn szereted igy neked is nehéz lesz... sőt talán vége is lesz az egésznek...

de ha ezt nem léped meg akkor neki ez igy jo lesz...

esetleg még a ráhatás is működhet... (gondolok olyanra hogy ha folyamatosan iszik akkor miből fog megélni, miből fogja a párját [téged] eltartani, a gyerekkel mi lesz ha lesz egyszer... meg elvinném mondjuk az egyik aluljároba pesten és megkérdezném tőle hogyb te is igy akarsz kinézni?)

2011. okt. 17. 12:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nem hajlandó belátni h baj van az ellen nem tudsz mit tenni. Ha erre hajlamos akkor csak rosszabb lesz. Zárd le inkább most, mint megvárni h teljesen alkoholista legyen. Ezzel téged is tönkretesz.
2011. okt. 17. 12:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért van az h a nők mindig az ilyen alkoholista, drogos, bunkó vesztesek mellett bírnak ki éveket?
2011. okt. 17. 12:51
 4/6 A kérdező kommentje:
nagyon jól tudja mi lesz vele ha megint elkezdi..lakott ő már a haverja pincéjében is mert kitették otthonról..Tegnap délután mondtam neki vagy elmegy egy szakemberhez elvonóra vagy lezárjuk ezt az egészet..Erre közli ő megtudja állni hogy ne igyon..Mondtam neki látom nagyon..A szülei meg engem hibáztatnak hogy megint piál..Pedig könyörögtem neki,hogy ne csinálja..Ki vagyok már rendesen
2011. okt. 17. 12:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Ahogy minden dohányzó állítja, hogy bármikor le tud szokni, csak nem akar. De nem tudna.

Szakember kell, sürgősen.

2011. okt. 17. 15:19
 6/6 anonim ***** válasza:
(háromom)
2014. szept. 15. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!