Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akar lefeküdni velem vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar lefeküdni velem vagy csak túl félénk?

Figyelt kérdés
A barátommal már jó néhány hónapja együtt vagyunk de még sose került szoba az hogy szeretkezzünk.Ez miért lehet?Nem kíván vagy félénk???Egyszerűen nem értem :(
2011. nov. 5. 15:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért nem töle kérdezed ezt?
2011. nov. 5. 15:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Mert más véleményére is kíváncsi vagyok...
2011. nov. 5. 15:34
 3/9 anonim ***** válasza:

azért mert ő tényleg ugy gondolja h nem csak arra vagy jó neki...és sok nő képes úgy nézni a pasira mintha csak arra kellene neki de ő csak szóbahozta

ezért inkább szóba se hozza a barátod

nem tudom mennyire értelmes csak nem tudok most fogalmazni

2011. nov. 5. 15:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Ma is akad még olyan fiú,aki egy kapcsolatot nem csupán a szexre építi. A barátod valószínűleg nem szajhának tart,akit csak kefélni lehet.
2011. nov. 5. 15:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Mert mások tudják h miért nem akar lefeküdni ved a barátod?mindenki azt mond amit akar,de a barátod tudja csak h miért nem és amég nem kérdezed öt,addig vsak a találgatások mennek.

De ha a véleményem kell akk szerintem azért nem fekszik le veled(pedig te [is] akarod),mert szereti a virágokat,pedig a szomszédja mellett lakik és mindjárt karácsony,de ő nem is szokott locsolkodni.

2011. nov. 5. 15:42
 6/9 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tőle: megbacol vagy nembacol? xD
2011. nov. 5. 15:47
 7/9 anonim ***** válasza:

ma 15:35

Én is így gondolom...többre tart annál és komolyan gondol téged,nem hinném hogy félne inkább csak becsül és megvárja a megfelelő pillanatot...örülj neki hogy ilyen barátod van és nem csak dugni akar aztán kiadni az utadat...szerintem meg kérdezd meg tőle ha már ennyire szexelni szeretnél hogy nem e akar..

2011. nov. 5. 15:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Esetleg vár, hogy te hozzad szóba. Lehet azt hiszi, ha ő hozza szóba azt fogod hinni, hogy csak azért kellesz neki.

Vagy szégyenkezik valami apróság miatt.

2011. nov. 5. 15:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem szűz,nem mer lépni
2011. nov. 5. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!