Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar lefeküdni velem vagy csak túl félénk?
azért mert ő tényleg ugy gondolja h nem csak arra vagy jó neki...és sok nő képes úgy nézni a pasira mintha csak arra kellene neki de ő csak szóbahozta
ezért inkább szóba se hozza a barátod
nem tudom mennyire értelmes csak nem tudok most fogalmazni
Mert mások tudják h miért nem akar lefeküdni ved a barátod?mindenki azt mond amit akar,de a barátod tudja csak h miért nem és amég nem kérdezed öt,addig vsak a találgatások mennek.
De ha a véleményem kell akk szerintem azért nem fekszik le veled(pedig te [is] akarod),mert szereti a virágokat,pedig a szomszédja mellett lakik és mindjárt karácsony,de ő nem is szokott locsolkodni.
ma 15:35
Én is így gondolom...többre tart annál és komolyan gondol téged,nem hinném hogy félne inkább csak becsül és megvárja a megfelelő pillanatot...örülj neki hogy ilyen barátod van és nem csak dugni akar aztán kiadni az utadat...szerintem meg kérdezd meg tőle ha már ennyire szexelni szeretnél hogy nem e akar..
Esetleg vár, hogy te hozzad szóba. Lehet azt hiszi, ha ő hozza szóba azt fogod hinni, hogy csak azért kellesz neki.
Vagy szégyenkezik valami apróság miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!