Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tényleg ennyire félénk, vagy abszolút félre ismertük?
A történet kicsit, hosszú mégis arra kérlek, ha van időd olvasd el.
Még 2007-ben megismerkedtem egy pasival, aki most 35 éves, én 26.
Akkor nem lett semmi a dologból. De idén júliusban felkeresett fb-on. Leveleztünk később sms-eztünk majd eltűnt.
Pár hét múlva ismét feltűnt, elméjülten levelezgettünk minden témáról. Elmondta, hogy azért nincs kapcsolata mert a munkája mellett nem jut rá ideje. Ami szerintem annyira nem igaz. 2 nap otthon van pihenőnapon Budapesten van 2 nap egy vidéki városban.
Úgy éreztem nagyon jó megértjük egymást, tudom, hogy tetszem neki, legalább is ha összefutunk bárhol le sem veszi rólam a szemét. Randira mégsem hívott. Jól el smsezgettük egyszer csak nem válaszolt.
Később megírtam neki, hogy bánt amit velem tesz, és hogy én úgy éreztem ő komolyan gondolja az ismerkedést, hisz mégis csak ő keresett engem. Persze erre sem válaszolt.
Eletlt pár hét ismét felkeresett randira hívott, 2szer visszamondtam harmadszorra elmentem. Nem egy szokványos randi meghívás volt. tulajdonképp én napi 8 órában dolgozom, amikor ő épp otthon van és ráér, de sokszor járok a lakásuk felé. Felhívott egy kávéra. Az anyjával él, ő napközben nincs csak otthon.
Felmentem, nagyon sokat beszélgettünk, végül megcsókolt. Nagyon jól esett, szenvedélyes volt, és egyre jobban kívántuk egymást, nem akartam lefeküdni vele, de attól is tartottam, hogyha így felhúzva otthagyom ismét eltűnik. Végül orálisan kényeztettük egymást. Utána még egy órát öleltük és csókolgattuk egymást végül eljöttem.
Azóta nem keres.
Nagyon fáj, hogy semmire nem reagál. Nem tudtam elhinni, hogy ennyire félreismertem volna. Nagyon visszafogott csendes, félénk férfi, 35 éves kora ellenére nem volt igazán barátnője, illetve 1 aki az anyjának nem tetszett és szakított vele.
Mivel nem tudtam elhinni, hogy ő is csak az a tipikus pasi aki meg akar dugni egy nőt és ennyi... megkérdeztem egy közös ismerősünk, aki a közeli rokona párja. Teljesen meg volt lepődve, hogy a srác egyáltalán be menrt próbálkozni egy nőnél....
Mi a véleményetek róla? Miért nem válaszol?
Tudja, hogy van egy nagyon rossz kapcsolatom amiből szabadulni szeretnék( ill. épp most szabadulok), és érte bármikor megtenném, tudja, hogy komolyan szeretném megismerni. tudja, hogy nemcsak kalandra vágyom. szeretném az igazit megtalálni....
Nekem csak egy kérdésem van: Mi a csudáért nem léptél még ki abból a rossz kapcsolatból? Tán csak nem függő vagy? Mit vársz egy érett férfitől, aki kb. pont annyira érett érzelmileg és konfliktuskezelés terén, mint te? Nem csoda, ha megtaláltátok egymást. Vak vezet világtalant.
Előbb határozd el magad, zárd le az eddigi pocsék kapcsolatodat és utána koncentrálj arra, hogy kivel és hogyan akarsz boldog lenni!
Igen jól tudom, hogy ezt kell tennem...
És azt is, hogy ez így sehova nem vezet. Sajnálom a mostani párom, vele terveztük leélni az életünk. A szex soha nem volt jó vele. Soha nem élveztem, de szerettem és azt hittem ez elég. De megismertem valakit aki teljesen máshogy viszonyult hozzám, rájöttem, hogy annyi amit a páromtól kaptam nemelég. Végül a megismert pasival csak barátság lett, de ráébresztett, hogy nekem ez így nem elég. És időközben "találtunk" egymásra a fent említett pasival.
Hát,és ha vele nem jön össze,akkor bennemaradsz a sz*r jelenlegi kapcsolatodba?
Szerintem ez neki is sz*rul esik...
Az ilyen eltűnős pasikat sose bírtam.Csak idegileg tönkremész.Amúgy meg kereshetnéd te is őt,mert sok idióta elvárja,hogy a nő fusson utána.
PP ez a pasi.Ez a véleményem.
Szia!
Lehet, hogy ilyen félénk, de gyanúsabb, hogy csak nem biztos magában illetve benned. Konkrétabban nem biztos benne, hogy tényleg te kellesz neki. Ennek ezer oka lehet, szóval ne rögtön magadban keresd a hibát. Viszont ami fontos, hogy próbálj meg beszélni vele személyesen és kérdezz rá, hogy most ilyenkor mi van. Még ha számodra negatív is a válasz, hosszú távon akkor is nyersz, mert tovább tudsz lépni. Ha meg pozitív a válasz, akkor is te nyertél! :) Kis bátorság és menni fog, elsősorban vele kell kommunikálnod, akár kicsit erőszakosan is!
Ja, és ez a "nem tudom elhinni, hogy ilyen"-hez annyit, hogy soha senkinek nem láthatsz bele a fejébe! Az, hogy te mit gondolsz róla, és hogy valójában milyen, az simán lehet két nagyon különböző dolog. Kérdezz, beszélgessetek, kommunikáljatok! Ha végképp képtelen ilyesmire, akkor meg építsd le, mert csak szenvedni fogsz mellette.
Az a baj, hogy ez az eset után nem reagál az smsekre, üzenetekre. Gondoljátok fel kellene hívnom? Csak én is félénk vagyok :(...
Hogy lehet ilyen, hogy semmire nem válaszol... a másik, hogy miért? :(
Hát figyi, ha ilyen, akkor adj neki egy utolsó esélyt. Írd meg neki, hogy beszélni szeretnél vele, és ha erre sem válaszol, akkor hagyd a csudába.
Mondjuk ha nem válaszolt eddig se, akkor én már most hagynám, mert akkor
1. vagy nem vagy olyan fontos neki, hogy válaszoljon (és ez már önmagában nagyon gáz)
2. valamit titkol, vagy szégyell, de nem gondolom nem Teréz anya akarsz lenni mellette, hanem nő, szóval ez is gázos helyzet.
Summa summárum, ha gondolod még utoljára fuss neki a dolognak, de úgy, hogy tudja ő is, aztán ha így sincs eredmény, lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!