Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon tényleg ennyire félénk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tényleg ennyire félénk, vagy abszolút félre ismertük?

Figyelt kérdés

A történet kicsit, hosszú mégis arra kérlek, ha van időd olvasd el.

Még 2007-ben megismerkedtem egy pasival, aki most 35 éves, én 26.

Akkor nem lett semmi a dologból. De idén júliusban felkeresett fb-on. Leveleztünk később sms-eztünk majd eltűnt.

Pár hét múlva ismét feltűnt, elméjülten levelezgettünk minden témáról. Elmondta, hogy azért nincs kapcsolata mert a munkája mellett nem jut rá ideje. Ami szerintem annyira nem igaz. 2 nap otthon van pihenőnapon Budapesten van 2 nap egy vidéki városban.

Úgy éreztem nagyon jó megértjük egymást, tudom, hogy tetszem neki, legalább is ha összefutunk bárhol le sem veszi rólam a szemét. Randira mégsem hívott. Jól el smsezgettük egyszer csak nem válaszolt.

Később megírtam neki, hogy bánt amit velem tesz, és hogy én úgy éreztem ő komolyan gondolja az ismerkedést, hisz mégis csak ő keresett engem. Persze erre sem válaszolt.

Eletlt pár hét ismét felkeresett randira hívott, 2szer visszamondtam harmadszorra elmentem. Nem egy szokványos randi meghívás volt. tulajdonképp én napi 8 órában dolgozom, amikor ő épp otthon van és ráér, de sokszor járok a lakásuk felé. Felhívott egy kávéra. Az anyjával él, ő napközben nincs csak otthon.

Felmentem, nagyon sokat beszélgettünk, végül megcsókolt. Nagyon jól esett, szenvedélyes volt, és egyre jobban kívántuk egymást, nem akartam lefeküdni vele, de attól is tartottam, hogyha így felhúzva otthagyom ismét eltűnik. Végül orálisan kényeztettük egymást. Utána még egy órát öleltük és csókolgattuk egymást végül eljöttem.

Azóta nem keres.

Nagyon fáj, hogy semmire nem reagál. Nem tudtam elhinni, hogy ennyire félreismertem volna. Nagyon visszafogott csendes, félénk férfi, 35 éves kora ellenére nem volt igazán barátnője, illetve 1 aki az anyjának nem tetszett és szakított vele.

Mivel nem tudtam elhinni, hogy ő is csak az a tipikus pasi aki meg akar dugni egy nőt és ennyi... megkérdeztem egy közös ismerősünk, aki a közeli rokona párja. Teljesen meg volt lepődve, hogy a srác egyáltalán be menrt próbálkozni egy nőnél....

Mi a véleményetek róla? Miért nem válaszol?

Tudja, hogy van egy nagyon rossz kapcsolatom amiből szabadulni szeretnék( ill. épp most szabadulok), és érte bármikor megtenném, tudja, hogy komolyan szeretném megismerni. tudja, hogy nemcsak kalandra vágyom. szeretném az igazit megtalálni....

2011. nov. 3. 10:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
És mit tanácsolsz, hogy vegyem fel vele a kapcsolatot? Mit írjak, vagy modjak neki?
2011. nov. 3. 13:50
 12/15 A kérdező kommentje:
Én tényleg őszintén tudnám szeretni... :(
2011. nov. 3. 13:53
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen módon szoktatok kommunikálni (sms, e-mail, telefon), de jelezd felé, hogy beszélGETni (!) szeretnél vele, viszont mondd meg neki azt is, hogy ha erre sem válaszol, akkor tudomásul veszed a helyzetet, és többet nem fogod keresni. (És ezt tartsd ki be kőkeményen!!)

Az, hogy Te őszintén tudnád szeretni, sajnos az ő helyzetét nem fogja befolyásolni, ugyanis ez csak neked számít, nem neki.

Azért gondolkozz el azon, hogy megér-e ez a pasi ennyi szenvedést? Nézzük a tényeket: volt egy jó estétek ill. éjszakátok, és valószínűnek tartom, hogy ő ennyit akart tőled és nem többet. Nekem is volt már dolgom ilyen eltűnök-feltűnök pasival, leckének jó volt, megtanultam, hogy ilyen pasival többet nem kezdek. :) Ha ugyanis valamit tényleg akar tőled, akkor nem tűnik el egyáltalán, válaszol az üzijeidre, és nem csak egy franciázásra kellesz neki.

2011. nov. 3. 14:01
 14/15 A kérdező kommentje:
Valószínüleg igazad van. De annyira nehéz elfogadni, hogy Ő is csak ilyen aki mást nem akart... Akkor mi a fenének keresett fel annyiszor? Amikor ott voltam akkor is olyan félénk volt. Beszélgettünk, de közben nagyokat hallgattunk, és csak mosolygott mint egy gyerek :(
2011. nov. 3. 14:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Ezért mondom (mivel láthatóan tényleg kétségeid vannak afelől, hogy milyen is ez a pasi), kérdezz rá. Már ha ad rá lehetőséget. Ha nem, akkor veszett fejsze nyele, akárhonnan nézzük.

Ilyenkor nem szabad miérteket keresni, mert nincsenek. Illetve egy van, de az elég kiábrándító: a pasik már csak olyanok, hogy a szexért a tetűt elhajtanák Soroksárig.^^ Ez van, ezt tudomásul kell venni.

2011. nov. 3. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!