Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi van akkor, ha egy olyan...

Mi van akkor, ha egy olyan kapcsolatban vesztem el a szüzességem, ami a tesiségre alapul? Miért baj, ha nem szerelemből, hanem kíváncsiságból és hálából fekszem le vkivel? Ha annyira vágyom rá és kívánom, hogy a gondolatától is bizseregni kezdek?

Figyelt kérdés

Annyira fura,hogy mindenkinek olyan nagy dolog a szüzesség elvesztése.Eleinte én is így gondoltam,de aztán találkoztam egy sráccal,aki összetörte a lelkem,a szívem és az emberek előtt megalázott.Azóta nem randiztam senkivel sem.Akkor eldöntöttem,hogy nem leszek szerelmes és nem fogok komoly kapcsolatba bonyolódni senkivel.

Kb. 3 évre rá találkoztam egy pasivel,aki szinte tökéletes.Mindenről el tudunk beszélgetni és teljesen egy hullámhosszon vagyunk.Ő sem akar komoly kapcsolatot,olyannyira nem,hogy több nővel is szexkapcsolatban van.Viszont félek attól,hogy mi van,ha lefekszem vele és beleszeretek...

Szóval fiatalabb koromban én is szerelmesen akartam elveszteni egy olyan fiúval,aki szintén szerelmes belém...De egy idő után rájöttem,hogy ez nem fog megtörténni,mivel én nem akarok senkibe sem beleszeretni,sem pedig komoly kapcsolatba bonyolódni.

És ez a férfi tökéletes kivülről,ráadásul nagyon figyelmes,udvarias és mindig segít.

Viszont mindenhonnan azt hallom és olvasom,hogy mennyire fontos,hogy szerelmes legyek a másikba....

Én nem vagyok szerelmes,viszont megbízok benne.Ez számomra nagyon fontos azok után,ami velem történt.

Mit gondoltok arról,hogyha vki nem szerelemből veszíti el?

2011. okt. 12. 20:51
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Nem mondtam,h nincs/nincsenek rossz tulajdonságai.De ki az,aki tökéletes?
2011. okt. 12. 21:47
 22/26 anonim ***** válasza:
Csak tudd, hogy fejedre rantod a padlást. A kerdesed az volt, miert ajanljak az emberek, hogy ne ilyen helyzetben veszitsd el a szuzesseged. Hat azert, mert sok ev erzelmi nelkulozes es szenvedes az ára. De ha ugyse birod ki, akkor hiaba reszunkrol vagy Reszedrol a tapasztalat es az eszervek. De ha kibirod, akkor inkabb bird ki, hogy ne szerelmeskedjel vele!
2011. okt. 12. 21:56
 23/26 anonim ***** válasza:
53%

Figy, amikor 16 voltam, és szerelmes voltam a legjobb barátomba már két éve, akkor ő is visszautasított engem, és én teljesen összetörtem úgy ahogy te.

Aztán 20 évesen megismerkedtem egy fiúval, aki nagyon szimpatikus volt, de persze nem is reméltem tőle semmit. Olyannyira, hogy később, amikor randira próbált hívni, le se esett nekem elsőre, és majdnem véletlen visszautasítottam. Szerencsére azonban nem, és ahogy megismertem, úgy éreztem egyre jobban és jobban, hogy tökéletes, és teljesen beleszerettem, és nem is lehetnék boldogabb. Már 9 hónapja vagyunk együtt.

De azt megmondhatom, hogy én nagyon bánnám, ha elvesztettem volna valaki mással a szüzességem (lett volna rá lehetőségem), mert őt szeretem, ő a tökéletes férfi nekem.

Kész csodának tartom, hogy így találkoztunk, és ennyire összeillünk, és a kezdetektől tetszettünk egymásnak, és egyre jobban, ahogy egymást megismertük, de van ilyen. Hidd el, ha ezt egy évvel ezelőtt valaki velem közli, én a képébe röhögtem volna, de látod mégis ez lett velem, szóval nem tudhatod.

De szerintem mive már kötődsz a pasihoz, ha lefekszel vele, akkor bele is fogsz szeretni, de ő nem fogja viszonozni, és téged ez mégjobban ki fog készíteni. Ne csinálj butaságot. Most még tudsz dönteni, utólagosan kijavítani már nem lehet, csak rengeteget szenvednél.

2011. okt. 12. 22:08
 24/26 A kérdező kommentje:

Igazából pont ez volt velünk is....én mondtam neki,h nem akarok kapcsolatot,ő eleinte akart.Azt mondta,h elvarrná a szálakat a többi nővel és utána komolyabb is lehetne a kapcsolatunk,de én erre mondtam,h ne,mert nem akarok semmi komolyat.

De valamilyen oknál fogva teljesen megbízok benne és olyanokat elmondtam neki,amiket másnak nem.Talán emiatt is jutottunk el arra a szintre,h ismerjük egymás családját és ők úgy kezelnek minket,mintha együtt lennénk.

Meg jól esik,ahogy velem viselkedik és tök jól elvagyunk....Nem hiszem,h ennyi idő alatt beleszerettem volna.De azt azért hozzá kell tennem,h próbálom tartani a távolságot,biztos ami biztos....

2011. okt. 12. 22:20
 25/26 anonim ***** válasza:
Az életkorát megirnad azert, kerlek? Nagyon kivancsi vagyok.
2011. okt. 12. 23:00
 26/26 A kérdező kommentje:
24 éves
2011. okt. 14. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!