Mi van akkor, ha egy olyan kapcsolatban vesztem el a szüzességem, ami a tesiségre alapul? Miért baj, ha nem szerelemből, hanem kíváncsiságból és hálából fekszem le vkivel? Ha annyira vágyom rá és kívánom, hogy a gondolatától is bizseregni kezdek?
Annyira fura,hogy mindenkinek olyan nagy dolog a szüzesség elvesztése.Eleinte én is így gondoltam,de aztán találkoztam egy sráccal,aki összetörte a lelkem,a szívem és az emberek előtt megalázott.Azóta nem randiztam senkivel sem.Akkor eldöntöttem,hogy nem leszek szerelmes és nem fogok komoly kapcsolatba bonyolódni senkivel.
Kb. 3 évre rá találkoztam egy pasivel,aki szinte tökéletes.Mindenről el tudunk beszélgetni és teljesen egy hullámhosszon vagyunk.Ő sem akar komoly kapcsolatot,olyannyira nem,hogy több nővel is szexkapcsolatban van.Viszont félek attól,hogy mi van,ha lefekszem vele és beleszeretek...
Szóval fiatalabb koromban én is szerelmesen akartam elveszteni egy olyan fiúval,aki szintén szerelmes belém...De egy idő után rájöttem,hogy ez nem fog megtörténni,mivel én nem akarok senkibe sem beleszeretni,sem pedig komoly kapcsolatba bonyolódni.
És ez a férfi tökéletes kivülről,ráadásul nagyon figyelmes,udvarias és mindig segít.
Viszont mindenhonnan azt hallom és olvasom,hogy mennyire fontos,hogy szerelmes legyek a másikba....
Én nem vagyok szerelmes,viszont megbízok benne.Ez számomra nagyon fontos azok után,ami velem történt.
Mit gondoltok arról,hogyha vki nem szerelemből veszíti el?
hát.. az a baj ezzel, hogy amikor valóban szerelmes leszel (és leszel, hiába "döntötted el" hogy enm, a szerelm nem döntés kérdése,a z jön, mint a villámcsapás:), szóval, akkor megbánod, hogy olyan közönséges módon vesztetted el.. és valóban nagy a veszteség: ebből egy van egy életre.
olvasd el, ezt nagyon szép..
"Aki azt mondja, hogy a nyírfa leányos, okvetlenül tévedne. Sokkal inkább, nagyon ritkán, elvétve, üde és fiatal leány, aki nyírfaszerű. Olyan karcsú, és olyan harmatos csillogása van, olyan egyszerű, sugárzó, hogy csak egyféleképpen lehet megközelíteni, gyengédséggel. Szűzies. Távolról sem abban a bántóan immorális értelemben, ahogy a morálfilozófia, és nem olyan brutálisan irreális értelemben, ahogy az orvos használja. A szűziesség nem fiziológiai állapot, és nem függ semmiféle elváltozástól. Ahol szűziesség van, ott nem lehet elvenni és nem lehet elveszteni.
Hogyan lehet a szerelemben elveszteni? Éppen akkor veszti el, ha nincs szerelem.
Nincs szűzies szerelem? Amelyik üde és gondtalan. Egyszerű és tiszta. Olyan, mint a nyírfa. Nincsenek olyan szavak, amelyek olyan gyengédek, mint az ágak hajladozása? Nincs olyan mozdulat, amelyik olyan gyengéd, mint a levél hangtalan meglebbenése? Nincs olyan ölelés, amelyik úgy nő tovább, ahogy a nyírfa kinő a földből? S ez a szűzies szerelem, ezek a gyengéd szavak, ez az édes csecsemőmosoly, ez a nyírfaszerű ölelés, nem virágmorál? Virágzani? Belenyílni a világba néma fehérséggel, önmaga bájába beleremegve, mint a sima vízszínen csillogó fénysugár?"
"teljesen bele voltam zúgva abba a srácba,aki összetörte a szívem (...) 3évig szenvedtem miatta"
Akkor ezt a kotodest szorozd meg ezerrel: ennyivel erosebb kotodest hoz letre a szexualis viszony.
Ha ez a ferfi mar most jobb, mint az elvesztett fiu, akkor mar most tovabb tartana feldolgoznod az elveszteset, mint 3 ev... nemhogy ha szeretkeztek is...
35N
Ha nem akarsz ebbe a pasiba beleszeretni, akkor ne feküdj le. Mert hiába kedves meg minden, össze fogsz törni, amikor szex után ráébredsz, hogy többet akarsz, és ő meg nem.
Mivel nem vagy szokva a sima csak testi kapcsolatokhoz, szinte tuti, hogy ez lesz. Főleg, hogy már most elég közel vagy ahhoz, hogy beleszeress a pasiba. Szóval nem lenne jó ötlet vele lefeküdnöd.
De persze azt csinálsz amit akarsz.
Onnan gondolom,hogy tisztel és figyel rám,hogym ár több alkalma is volt rá,hogy elvegye a szüzességem,de mindig azt mondta,hogy ő még várna,mert szeretné,hogyha jobban kitágulnék és nem fájna annyira stb...
Szóval ő eddig nem használta ki a helyzetet/helyzeteket.
A lányok pedig tudnak egymásról,hiszen amikor együtt vagyunk,akkor is volt olyam,h egy csajt úgy mondott le,h mégsem jó,mert egy másik csajjal(velem) tölti az egész napját...
"A lányok pedig tudnak egymásról,hiszen amikor együtt vagyunk,akkor is volt olyam,h egy csajt úgy mondott le,h mégsem jó,mert egy másik csajjal(velem) tölti az egész napját..."
Nekem is volt ilyen fiúm, aztan utolag kiderult, hogy szo sincs rola, hogy publikusak volnanak a kapcsolatai... lehet szemfenyvesztes is ez, aminek "fültanuja" voltál...
Őszintén szólva nekem nagyon tetszik ez a helyzet.Mm hogy vagyunk és mégsem vagyunk.Úgy látom,hogy őszinte velem és valamilyen szinten még törődik is velem(pl nem feküdt le velem az első alkalommal).
És én csak attól félek,h beleszeretek,ettől nagyon tartok,mert nem akarok.Nagyon helyes,odaadó és figyelmes,és ez nagyon imponál.
Mindenkinek köszönöm!
Külön etusnak,mivel a saját tapasztalatodat mondtad el,méghozzá úgy,hogy sokat segítettél az érzéseim tisztázásában!
Vilagos.
Ehhez ért.
Eljuttatni egy nőt odáig, hogy őt nagyon akarja. Eddig es nem tovabb.
Arrolo tudj, hogy letezik egy betegseg, talan ismered, bipolaris depresszio a neve, abban áll, hogy nagyon energikus es nagyon elgyötort allapotok valtjak egymast, egyszer nekiall megmenteni a vilagot az illeto, masszor hetekig meg kakilni sem kepes felkelni es maga ala piszkit.
Ennek mintajara van nehany haosnlo dinamikaju mentalis zavar, mint pl. a borderline, aminek pont a felszallo agaban csipted el ezt a ferfit, en erre tippelek. Tehat amikor nagyon jó emberi jellemvonasokat mutat, megnyero, de ott a leszálló ág, amikor le se szar, talan még szandekosan árt is Neked.
Hány éves amugy? Minel idosebb ez a fajta, annal ravaszabb.
Kölyökkorában a hiéna is kedves.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!