26 éves vagyok és rettegek a gyerekvállalás gondolatától. Van párom, két éve élünk együtt boldogan, de ha arra gondolok, hogy lesz egy gyerekünk és megváltozik az egész életem, attól megrémülök. Mitől van ez?
Gondolj bele, hogy az életed hosszú, 50 éves kor felett már egyre rugalmatlanabb leszel, mégis, milyen jó lesz, ha egy pár gyerek segít neked, meglátogat amikor sokáig egyedül vagyé unatkozol, elvisz nyaralni, mozgalmasabbá teszi az életed, ettől pedig fiatalabbnak és boldogabbnak érzed majd magadat.
Persze, kevesebbet bulizol majd a kisgyerek miatt, de arra gondolj, ami valóban fontos. Ne csak nő legyél, hanem anya is, ezzel semmit nem vesztesz de sokat nyersz.
Neharagudj de Én is 26 vagyok és egy zabi gyereknek is örülnék :)
Lehet azért rémülsz meg a gyerekvállalás gondolatától mert a párod nem az az ember aki mellett le akarod élni az életed mert egy gyerekkel le lehet a nőket kötni úgymond.Tehát a párod neked nem az igazi szóvl lehet feleslegesn vagy mellette.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!