Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A felnőtté válás most komolyan...

A felnőtté válás most komolyan együtt jár az "elzülléssel"? 19/L

Figyelt kérdés

mert én ezt egyáltalán nem gondolnám így..attól mert valaki 18 lett, miért érzi úgy, hogy neki már mindent szabad, eltiporhat másokat, és lenézi azokat, akik nem járnak minden pénteken bulizni, nem részegednek le, nem beszélnek folyton csúnyán, vagyis úgy egyáltalán nem flegmák? Egyáltalán mit jelent a felnőtté válás? Tényleg muszáj megváltoznunk, és felvenni a "sablon" szokásokat, mint az ivás, folytonos bulizás stb? Mert én gyerekkorom óta más vagyok, soha nem érdekelt a feltűnősködés, nem érzek késztetést a bulizásra, sőt inkább elkerülöm az ilyen elzüllött helyeket.. a saját korosztálom irritál, de nagyon.. mert mind ilyen szánalmas, flegma beképzelt valaki.. és egyre inkább úgy érzem, hogy lenéznek amiatt, hogy én nem vagyok olyan, és mivel én ezt a viselkedést elítélem, nem tudom miért, lehet hogy ilyen tüntetésképpen, direkt ellenkező módon viselkedek az ilyenekkel szemben, inkább gyerekesen, és kedvesen, és ezért már úgy érzem kinéznek, és hülyének gondolnak.. nem tudom miért csinálom ezt, de nem bírok beállni közéjük..

csak az én értékrendem ennyire más?

2012. febr. 8. 15:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Ettől te nem vagy gyerekes.

Ez a világ lett egy nagy rakás trágya, hogy ezt hozza ki a legtöbb emberből, ez már szinte egy haláltánc kétségbeesettsége (bulizás, drogozás, csajozás, őrjöngés).

Én is másmilyen vagyok. Nem a te korosztályod, de biztos jól jönne neked egy kis támogatás, ha szeretnéd (privátban).

2012. febr. 8. 16:13
 2/8 anonim ***** válasza:

velem is pont ez a helyzet. már mondták is páran,hogy gyerekes vagyok,de valahogy egyre kevésbé tud érdekelni a véleményük..

17l

2012. febr. 8. 21:26
 3/8 anonim ***** válasza:
2012. febr. 9. 17:53
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi!!!
2012. febr. 10. 13:51
 5/8 anonim ***** válasza:

na király, én is ilyen vagyok, csak srácba, srácoknál pedig még több ilyen van mint amilyen leírtál, nekem is ez a bulizás olyan..fura dolog, nem tudok teljesen ellazulni, állandó feszültség van bennem.

az a gáz hogy ezek a sablon viselkedésformák amiket betanulnak a velünk egy idősek, teljesen természetesek nekik, nem is veszik észre hogy mennyi nem az:\

és persze mi vagyunk a furák akik nem követik

2012. febr. 14. 22:21
 6/8 A kérdező kommentje:
dejó, örülök, hogy nem csak én gondolom így:) amúgy te mennyi idős vagy?
2012. febr. 16. 18:02
 7/8 anonim ***** válasza:

18.. és volt, hogy nyáron pl mentem velük sokat bulizni(iszogatni, volt hogy nagyon részeg voltam), próbáltam elfogadni és megkeresni hogy mi ebben a jó, de sajnos több rossz okot találtam hogy nem érdemes csinálni mint amennyi jót...suliba pl nem érzem úgy magam hogy jó lenne velük, aztán mikor dumálok vkivel akivél tényleg vannak közös témáink(pl közös hobbik) ,hát az valami olyan megváltás, ilyenkor úgy irigylem őket, hogy nekik annyi van(pl milyen színűt hányt múltkor, vagy hogy hányan mennek el a buliba)

az a bazinagy hátulütője még hogy én ilyen más vagoyk, hogy könnyen önbizalomhiányhoz vezet az ilyen személyiség a mai "fiatalság" körében (sajna ehhez vezetett nálam), és ahogy tudom építgetem, de nagyon nehéz hogy nap mint nap érnek olyan hatások amik rombolják:\

azért nem jönnek ki jól mert gátlásosnak mutatkozom, de azért nem bírok felszabadult lenni mert ilyenek..hát nem egy ördögi kör ez?!:\

2012. febr. 18. 00:52
 8/8 A kérdező kommentje:
hát de.. szerintem is:/ és nekem 4 év alatt úgy elment az önbizalmam, hogy már néha úg érzem azért is bocsánatot kérek, hogy élek.. pedig régen ez nem zavart, csak egyre jobban idegesít, hogy EMIATT közösítenek ki. De érted, ilyesmi miatt! egyáltalán ki találta ki, hogy mindenkinek kötelező inni meg cigizni, meg zülleni??! úgy utálom már a korosztályomat, hogy nem igaz..
2012. febr. 26. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!