Hány évet éltetek együtt a gyerekvállalás előtt? Mi volt a szakmátok? Hogy fogják hívni a babátokat?
6 év együttjárás után házasodtunk össze, ekkor költöztünk össze, addig soklakiak voltunk, hol itt, hol ott... A házasságunk 3. évében született Benedek, az 5. évében pedig a kistestvér fog. :)
Én nem dolgoztam előtte, egyből jött a baba, jogász vagyok.
4 éve élünk együtt, ebből 2 éve házasok is vagyunk. Mindketten eladók vagyunk. Leventének fogják hívni a kisfiunk.
30h km
2008 februárjában jöttünk össze, márciusban össze is költöztünk. 2009. júniusában lánykérés, szeptemberben esküvő. A babával esküvő után kezdtünk próbálkozni, de csak 2010-ben fogant meg. Idén februárban született, kicsivel a 3. évfordulónk után. Larának hívják a csöppséget.
Én adminisztrációs munkákkal foglalkozom, a férjem autószerelő.
Mi februarban ismerkedtunk meg, majusban koltoztunk ossze.
Mar abban az evben osszel a gyerekvallalas mellett dontottunk, de csak kovetkezo tavasszal estem teherbe. Kb masfel eve eltunk egyutt, amikor az elso babank megszuletett. A ferjem futar, en kozgazdasz vagyok, az elso gyereket Kristofnak hivjak.
8 hónapja voltunk együtt a párommal(szinte első perctől együtt laktunk), amikor megtudtuk babát várok(nem tervezett), nagyon örültünk/örülünk neki. Alexnek fogják hívni, hamarosan érkezik. Mindketten kereskedelemben dolgozunk.
39 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!