Hány évet éltetek együtt a gyerekvállalás előtt? Mi volt a szakmátok? Hogy fogják hívni a babátokat?
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 21:18
11/23 anonim válasza:
Szia mi 7 éve voltunk házasok 6 éve voltunk együtt és annyi ideje együtt is éltünk ,amikor jött a kisfiunk, szerettünk volna babát az esküvő után, de nem jött össze végül lombikkal sikerült:) most 21 hetes terhes vagyok spontán meglepetés első próbálkozásra és 1,5 éves a kisfiam:) egyébként katona voltam a terhesség előtt:)a kisfiamat Zénónak hívják, a második gyerkőcnek még nem tudjuk a nemét:)
12/23 anonim válasza:
Másfél éve vagyunk együtt párommal, az elejétől kezdve együtt élünk, lassan 2 hónapja vagyunk házasok. Pár héten belül érkezik Emma Maja nevű lányunk.
Ügyintéző voltam egy biztosítónál.
13/23 anonim válasza:
7 hónapja vagyunk együtt, 13 hetes kismama vagyok. Augusztusban lesz az esküvő:) Viktóriánk vagy Zsoltunk lesz:)
14/23 anonim válasza:
Mi nem éltünk együtt. 3 éve vagyunk együtt a Párommal és mind a ketten felsőoktatásban tanulunk, mellette a Párom dolgozik. Augusztus elején lesz az esküvőnk. Hannának fogják hívni a kislányunkat! :-)
15/23 anonim válasza:
10:40-es vagyok.Szilveszter óta élünk együtt:)
16/23 anonim válasza:
Én nemrég válaszoltam a kérdésre és feltűnt, hogy az első válaszadók sorban le vannak pontozva. Ez miért van?? Válaszoltak a kérdésre, nem tértek el a témától, normális HASZNOS válaszokat adtak, akkor mégis milyen jogon lettek lepontozva? AZ első válaszoló már 66%-ig le lett pontozva, talán azért mert ők nem éltek együtt? Ilyenkor úgy feltudok háborodni a sok rosszindulatú emberen ...
17/23 anonim válasza:
Igen, én is néztem... Nem tudom, mi rosszat írtam...
Benedek mamája
18/23 anonim válasza:
Sok olyan ember van itt akinek elfogadhatatlan ha a baba megfoganása után költözik össze egy pár úgy tűnik ... :-) Nem kell velük foglalkozni. Bezzeg az abortuszkérdéseknél meg sipákolnak ... Én is abortuszellenes vagyok és inkább örülni kellene, hogy nem oda rohantak a baba megfoganása után hanem elkezdtek összebútorozni. :-) Én egyáltalán nem vetek meg senkit, aki esetleg nem a "hagyományos" sorrendben haladt. Tehát együtt járás, esküvő, összeköltözés, gyermekáldás ... Nálunk is teljesen más a sorrend, ettől még lehetünk jó szülők és lehet boldog életünk!
19/23 anonim válasza:
Mi ahogy megismertük egymást egyből összeköltöztünk, 4 éve élünk/vagyunk együtt, ebből 1 éve vagyunk házasok és februárban jön az első babánk. Marketing és pénzügyi területen dolgozunk vezetőként mindketten.
Én régimódi vagyok e téren, és nálam soha nem jöhetett volna úgy baba hogy nem házasodunk össze. Ennek ellenére megértem azokat is, akiknek meg ez egyáltalán nem fontos, és a baba közben/után költöznek össze.
20/23 anonim válasza:
Nekünk is fontos és össze is házasodunk még a baba születése előtt, de a baba valóban hamarabb jött. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!