Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, h. kicsit megijedtem a szerelem gondolatától? 25/L
Teljesen normális. Kialakítottad a megszokott kis életedet, és félsz a újtól. Én is így vagyok vele valahogy. Nekem is 21 évesen lett pasim, és nagyon döcögősen indult. Azóta már vége lett, de bele lehet jönni. Ne félj, majd alakulnak a dogok maguktól. :)
24/n
Nem vagy egyedül ezzel a dologgal. :) Én 22 éves vagyok, és még nekem sem volt barátom. Amikor úgy veszem észre, hogy megtetszem valakinek, én is mindig megijedek, még akkor is, ha nem kölcsönös a dolog. Gondolom azért is ijesztő kicsit számunkra, mert még nincs benne tapasztalatunk.
Egyébként, sok sikert neked! Remélem összejön! :)
szerintem semmi para nincs ezzel. én meg a másik véglet vagyok, kicsit olyan, mint a férfiak, amint megszereztem a pasit, vagy tudom, h nyert ügyem van, odavan értem, onnantól nem érdekel, ezért elég nehéz belerángatni egy kapcsolatba. :D
de az a lényeg, h legyél nagyon természetes és laza. normális, h félsz és tanácstalan vagy (a tapasztalatok hiányától is nyilván), de szerintem alakulni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!