Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok. Hová hívjam el a lányt?
elsö kommentelö ez csunya volt:DD de igaz:D
hát elöször is ne igy : csá eljössz?
kb igy: szia elhivhatlak... ennyi:D
Passz, attól függ, kisvárosban laksz, faluban, vagy Pesten.
Ha falu: hívd el kukoricát szemezni, vagy teheneket fejni, esetleg a közértbe kettesben bevásárolni 10 deka szalámit és tejet, az elég romantikus.
Ha város: étterem (este, mindenképp este!), McDonalds (inkább étterem..), esetleg mozi, vagy valami más program
Ha pest: ... endless possibilities ...
23/F
ez aranyos :)
szerintem hívd el moziba egy jó kis vígjátékra,aztán nevettek egy jót a filmen,és film után lesz téma is,hogy kinek hogy tetszett a film :)
sok sikert! :)
(17:20)
Ahhoz képest, hogy nem vidéki vagy, jó nagy paraszt vagy! ;)
Szalagavató buliba lehet rendesen nyomulni, mivel mindenki részeg. Egyébként első randi legyen valami olcsón kihozható szerintem, legalábbis az én hülyeségem, hogy pont az elején költök keveset egy nőre.
Elmentek sétálni valamerre, megisztok egy forrócsokit aztán még egy kis séta, majd hazakíséred.
Második alkalommal egy ebéd, majd szintén valamerre sétálgatni, vagy beülni valahova beszélgetni.
Harmadik alkalommal főzöl valamit, majd mehet a maci a málnásba :)
htiger: Ha nekem szólt, közölném, vidéki vagyok. :)) Sőt, kisvárosban élek, ahol semmi lehetőség - pont ezért is írtam (irónia céljából) azt, amit írtam... :) Már ha nekem címezted, hogy paraszt vagyok... (amúgy köszi, bóknak vettem!) :D
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!