Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Van egy lány az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Van egy lány az osztályból akibe szerelmes vagyok, de csak barátok vagyunk. Minden nap órákig beszélünk (facebookon). + Ad valami jelet, hogy okés vagyok :D.

Figyelt kérdés

Voltunk egy házibuliban, és oké, hogy csókolózott velem. De kivel nem "És majdnem le is feküdt egy sráccal" De én mégis szerelmes vagyok belé. És annyira fáj ez, de nekem nem kell egy olyan lány akinek tökmindegy, hogy épp most kivel van. MIT TEGYEK?

16/f (Nem azért mert csúnya vagyok :D)

2012. jan. 29. 21:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem belé vagy szerelmes, csak abba a "fantom lányba" amilyennek képzelted. De írtad is h neked nem kell olyan, aki fűvel-fával leáll smárolni -> hátha nem akkor nem! Felejtsd el!
2012. jan. 29. 21:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez nem szerelem. Csak le akarod fektetni, és az összes lyukát betemetni ge.civel.
2012. jan. 29. 21:06
 3/5 A kérdező kommentje:

De nem ! Érzem magamban ezt a fos érzést:/

Gondolom fiuk vagytok :D

Nem vagyok olyan akinek csak egy p*nci kell!

De az tény, hogy rendesen meg gyötörném :DDD

2012. jan. 29. 21:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Gondolkodtam XD!

Megdugom és otthagyom a p*csába ! :)

2012. jan. 29. 21:19
 5/5 anonim válasza:
Én megtiltottam az egyik barátnőmnek facebookon hogy belém szeressen kb jan 3-án amikor először köszönt már a jegyesem és feb 25.én házasodunk! Szerintem valld be ha érzel iránta valamit! (De személyesen!)
2012. jan. 30. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!