Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelmes vagyok a szerelembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a szerelembe vagy csak szeretethiányom van?

Figyelt kérdés

Minden nap arról álmodozom, hogy találok egy lányt, aki igazán szeret engem és én is szerethetem, ölelhetem, puszilgathatom, vele lehetek egész nap és ez mgy minden nap, nem tudok leállni, ha megyek reggelente a buszmegállóban és felszállok buszra és közben látok nekem tetsző lányokat állandóan őket lesem és arra gondolok, hogy de jó lenne megölelni, szeretgetni, olyan aranyos lány és sokszor látom, ők is visszanéznek, sőt volt, hogy előbb nézett a lány, mint én őt.

De valamiért nem tudok bátor lenni, nem megy a kezdeményezés így csak álmodozom továbbra is, de most egyre erősebben érzem, hogy de jó lenne valakit szeretgetni és mégis vissszafogom az érzelmeimet, mert nem lehetek nyálas mások előtt, az olyan b.zis sokak le is homároztak már itt, pedig ha tudnák hány lány tetszett és tetszik nekem naponta.

Fáj a szívem minden egyes nap, amelyet egyedül töltök, nálam már az is csodálatos érzés, ha mellém ül egy aranyos lány a buszon és összeér a karunk, térdünk, úgy érzem összetartozunk és egy pár vagyunk.

Másnak is van így vagy csak én vagyok ennyire szánalmas?

2012. jan. 30. 18:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy vele egyedül...
2012. jan. 30. 18:50
 2/13 anonim ***** válasza:

mintha én írtam volna

tök ugyanezt érzem:/

2012. jan. 30. 18:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Na, akkor már 3an vagyunk... :(
2012. jan. 30. 18:53
 4/13 alien19 ***** válasza:
93%
Ne fèljetek kezdemènyezni most komolyan.Ha 100 lànybòl 99 visszautasìt az nem baj,mert marad 1 aki mindent visz.Ne görcsöljetek ezen mert azèrt nem jön össze... :D
2012. jan. 30. 18:58
 5/13 anonim ***** válasza:
Igazad van. :)
2012. jan. 30. 18:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Dettó ugyanaz... és nem szánalmas dolog, ha férfinak vannak érzései. Az szánalmas, ha nincs.
2012. jan. 30. 19:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de ugyan így vagyok a dologgal, hiányzik, h legyen vkim, de úgy gondolom, az gáz, ha egy lány kezdeményez, szerintem a férfiassághoz az hozzá tartozik, h ő tegye az első lépéseket. (Am meg buszon stb, ha helyes fiú ül mellettem és összeér a karunk stb, ahogy te is írtad, nos hát jól esik)
2012. jan. 30. 19:25
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
huh...találkozhatnánk :))) én lány vagyok...de dettó ugyanez van bennem, de én nem akarok kezdeményezni, mert azt akarom, h akivel majd összejövök az legyen annyira tökös, h lszólítson.Szóval fontos, hogy legyél bátor!a lányok nagyon szeretik ha dicsérik őket, és ahogy olvasom, te aztáán tudnál bókolgatni, ez nagy előny ;) sztem sima ügy lenne neked az udvarlás :) mindent bele :)
2012. jan. 30. 19:40
 9/13 anonim ***** válasza:

Nagyon fontos nektek lányok, hogy a fiú kezdeményezzen? Természetesen utána jönne az udvarlás, ha a fiú tudja, hogy tetszik a lánynak.

Szerintem nagyon sokat segítenétek a félénkebb fiúknak.

2012. jan. 30. 19:50
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ki maradt: hogy ha jeleznétek valahogy egyértelműen a fiúnak, hogy tetszik nektek...
2012. jan. 30. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!