Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Belekattanhatok a szerelembe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belekattanhatok a szerelembe?

Figyelt kérdés
Régóta teszik egy lány és szinte minden nap vele álmodok 2 hete és folyamatosan rá gondolok:) szerintetek ez normális vagy tényleg kezdek belezakkanni?
2011. dec. 4. 15:06
 1/6 anonim válasza:
Terhes vagy
2011. dec. 4. 15:07
 2/6 anonim ***** válasza:
hát sajnos a szerelem a legnagyobb méreg :) bele, persze. belelehet. és kezdesz beleewsni teljesen. kb. még egy pár hét, és el is múlik.. --C--
2011. dec. 4. 15:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Bekattanni tőle kicsit erős kifejezés, de a szerelem ilyen, az ember gyakran igen hülyén tud miatta viselkedni.

Szerintem lépj az ügyben, kezdeményezz, lehet, hogy te is tetszel a lánynak. Ha nem teszed meg, csak magadnak okozol szenvedést.

2011. dec. 4. 15:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Az a legjobb, ha bekattansz a szerelembe. Csak néha kínosak a következményei utólag. :D
2011. dec. 4. 16:02
 5/6 anonim ***** válasza:

velem is ez van.

Bekattanni nem fogok de elvonja a figyelmem más dolgokról.

2011. dec. 4. 20:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Próbálj magadnak valami elfoglaltságot találni, ami eltereli a figyelmed, könnyebb kezelni. Jó nem lesz, de segít (amúgy nem hiszem, hogy belezakkansz).

Amúgy ha ennyire tetszik, miért nem próbálsz meg összejönni a lánnyal? Próbáltad, csak nem sikerült? Vagy félsz, hogy elutasít? (attól ne félj, mit veszíthetsz?)

Amikor még kisebb (kb. 15 éves) voltam, sokáig kínlódtam egy lány miatt. Azt hittem, nincs más lány. Hát tévedtem. Nem is kicsit. Ezt ma már tudom, de akkor nem hittem volna el.

2011. dec. 5. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!