Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belekattanhatok a szerelembe?
Bekattanni tőle kicsit erős kifejezés, de a szerelem ilyen, az ember gyakran igen hülyén tud miatta viselkedni.
Szerintem lépj az ügyben, kezdeményezz, lehet, hogy te is tetszel a lánynak. Ha nem teszed meg, csak magadnak okozol szenvedést.
velem is ez van.
Bekattanni nem fogok de elvonja a figyelmem más dolgokról.
Próbálj magadnak valami elfoglaltságot találni, ami eltereli a figyelmed, könnyebb kezelni. Jó nem lesz, de segít (amúgy nem hiszem, hogy belezakkansz).
Amúgy ha ennyire tetszik, miért nem próbálsz meg összejönni a lánnyal? Próbáltad, csak nem sikerült? Vagy félsz, hogy elutasít? (attól ne félj, mit veszíthetsz?)
Amikor még kisebb (kb. 15 éves) voltam, sokáig kínlódtam egy lány miatt. Azt hittem, nincs más lány. Hát tévedtem. Nem is kicsit. Ezt ma már tudom, de akkor nem hittem volna el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!