Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valentín napi kérdés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valentín napi kérdés?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy 2011.01.26-án jöttem össze egy lánnyal. Szerintetek mit vegyek neki Valentín napra? Csoki megfelelne? Vagy egyéb tanácsot szeretnék kérni. Elöre is köszönöm mindenkitől. (21/f)
2012. jan. 30. 09:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Miért fontos a dátum? :D

És ő meg akarja "ünnepelni" a Valentin-napot? Mi barátnőmmel semmit nem veszünk egymásnak, megbeszéltük, hogy egyikünk sem szereti ezt az "ünnepet", feleslegesnek tartjuk.

Ha vesztek egymásnak valamit, akkor szerintem elég csoki, esetleg szebb dobozban bonbon, vagy virág...

2012. jan. 30. 09:51
 2/6 anonim ***** válasza:
sajnálom csak akkor lenne jó ötletem ha 27-én jöttetek volna össze
2012. jan. 30. 10:28
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
vegyél neki egy bipoláris trazisztort, sztem ennél nincs szebb ajándék egy nőnek. ha nem jönne be még mindig megtudod döngetni, de előbb mindenképp a tranzisztorral próbálkozz
2012. jan. 30. 10:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Előbb győződj meg róla, h szereti-e a Valentin napot, am, csoki, virág ezek jók, de elég sablonosak. Mondjuk, szerintem hülyeség ajándékot adni emiatt, szerintem az lenne az igazi, ha nem Valentin napon adnál ajándékot, hanem csak úgy és, akkor meglepődne.
2012. jan. 30. 12:16
 5/6 anonim válasza:
Vegyél 2 zacskó puszit!!! :DDD
2012. jan. 30. 15:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem az ékszer a legjobb választás, mégiscsak maradandóbb, mint mondjuk egy csoki. Legalábbis soha nem vennék csokit a barátnőmnek. Itt láttam szépeket, jó áron:

[link]

Én már meg is találtam, ami 100% tecceni fog Neki!

2012. jan. 31. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!