Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a 21. században egy ilyen Valentin napi meglepetésnek örülne egy lány?
Kitaláltam hogy titkos levelet rejtek el nála(suliba) és a levélben meg leírom hogy van egy meglepetés(ajándék) is csak nézze meg az "x" helyet az "x" helyen is egy levél ahol meg az van hogy nézze meg az "y" helyet és ott meg elvan rejtve valami!!!
Szerintetek egy ilyen meglepetésnek örülne?Nem járunk kizárólag titkosan szeretném rendezni had törje a buksiját,majd idővel elmondanám neki hogy én voltam!
Meg olyanra is gondoltam hogy lehet a barátnői azt hinnék magának csempészte oda!Lehet csak ártok ezzel neki?Meg akkor az osztályból(osztálytársak vagyunk mi is)nem szólnék senkinek,és akkor a fiúk egymás között beszélnének hogy ki volt meg minden én nem árulnám el és akkor erősebb lenne a gyanú hogy magának csempészte oda..Szóval vélemény?
Nekem tetszene:DD
Szerintem hajrá! :)
Utána írd meg mi volt. :)
Nagyon aranyos, kedves ötlet, fantáziadús is, én örülnék neki.:))
Sok sikert, majd írj!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!