Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 3-4 lány előtt kellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 3-4 lány előtt kellett volna megmondanom neki, hogy tetszik? Vagy ilyen esetben mit kellett volna csinálnom?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet / érdemes odamenni a kiszemelt lányhoz, ha én másik asztalnál a fiú barátaimmal sörözök, ő pedig a lány barátaival "iszogat" egy kávézó-kocsmában? Nagyon megtetszett, de valahogy nem mertem odamenni hozzá, pedig már 27 vagyok. Az ilyen szituációkra semmi ötletem...

Szóval hogy lett volna érdemes elkezdeni beszélgetni vele? Nem volt más szabad asztal, a hely telis-tele volt, még félre sem tudtam volna hívni (nem mintha eljött volna).

Odamenni, és a barátnői előtt megmondani neki, hogy tetszik nekem, majd megvárni, hogy mit válaszol, ott égni majd "visszakullogni" a srácokhoz... hát nem éppen "priceless". :) Ti mit csináltatok volna?

Ja, igen. konkrét "szemezés", flörtölés nem volt közöttünk. Láttam, hogy rám néz párszor, én is figyeltem őt, de lehet, hogy nem rám nézett, hanem csak felém....

Hogy csinálják a "nagy vagányok", vagy csajok, szerintetek mi lett volna a helyes lépés tőlem? kösz a válaszokat!

2012. jan. 28. 16:41
 1/10 anonim ***** válasza:
27 évesen feltalálhatnád magad
2012. jan. 28. 16:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudsz mit tenni. Szerintem még ha tetszenél is neki akkor sem merne mit mondani a barátnői előtt és az lenne hogy égnél mindenki előtt.
2012. jan. 28. 16:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Valami egyszerű kérdéssel/kéréssel. Ha dohányzik kérj gyujtót, ha nem megkérdezheted, hogy mi merre van a városban, vagy valami hasonló egyszerűséget. Előtte azért nem árt felvenni a szemkontaktust, ha megvan, ne várj órákat mire leszólítod. Szeretik ha határozott vagy és mosolyogj.
2012. jan. 28. 17:09
 4/10 anonim ***** válasza:

légy már vagány! Ha végképp elkeseredsz akkor képzeld el mittomén Tom Cruist ahogy meghiv egy csajt!

hacsak nem vagy egy bányarém nekik lesz rossz érzés hogy visszautasit, nem neked. Csinálj ugy mintha nekik tennél szivességet.

tehát nem odamész és:

ÖÖÖÖÖ, izé, szóval én arra gondoltam hogy... és elpirulsz majd elsomfordálsz...

hanem odamész és:

Sziasztok lányok, (fontos hogy mindenkinek köszönj!) látom, ma nagyon jól szórakoztok, én viszont szomorúbb vagyok, fel tudnátok viditani?... vagy: Nem találkoztunk mi már valahol?.... onnan már mehet a menet.

Mikre figyelj: a csajok MINDENT elbeszélnek egymásnak: tehát ha odamész hozzájuk és ránézel arra a bizonyos csajra és az összes vihogógörcsöt kap az biztató jel.

mindenképp figyeld a többiek reakcióját, ne csak az övét, akkor szimpatikus leszel nekik. persze minél macsóbb a kinézeted annál jobb.

2012. jan. 28. 17:12
 5/10 anonim ***** válasza:

Én egyszer strandon odamentem egy csajhoz (borzasztóan jól nézett ki, szinte beleszédültem) 3 másik barátnőjével volt. Ott üldögéltek a fűben, trécseltek, úgyhogy amikor odaértek, akkor mind figyeltek mit akarok.

Ezt mondtam neki: "Szia nem ismerjük egymást" (ez jutott eszembe, meg igaz is volt) "el kell mondanom, hogy te vagy a legszebb lány a strandon"

Nagyon örült neki és megköszönte, a többit már találd ki..... :D

2012. jan. 31. 01:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Tudok neked ajánlani egy 24 részes, egyenkén kb. 55 perces sorozatot, abból tudsz venni ötleteket. A sorozat címe Minden lében két kanál (The Persuaders). Jó, nem mai film, de szerintem elég jól csajoznak benne. Remélem segít.
2012. jan. 31. 10:43
 7/10 anonim ***** válasza:
2012. jan. 31. 14:03
 8/10 anonim ***** válasza:

"a többit már találd ki"

Kínos csend lett és elballagtál azzal hogy jó hát csak ennyit akartam mondani?

2012. jan. 31. 15:12
 9/10 A kérdező kommentje:
Ja, nem ballagtam el, mire odamentem volna hozzá, már el is indultak hazafelé.. :)
2012. febr. 1. 16:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor túl lassan mentél!
2012. febr. 2. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!